Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » El lehetne érni, hogy külföldö...

El lehetne érni, hogy külföldön színészkedjek?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy egy magyar színész érvényesülhet e mondjuk az Egyesült Államokban valahogy. És, hogy ehhez magyar vagy külföldi diploma kell e? Vagy kell e manapság ehhez diploma?
2011. aug. 30. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha született tehetség vagy akkor bárhol a világban tudsz boldogulni színészként.

De nem te vagy az egyedüli aki próbálkozik.Amerikában milliók álmodoznak ilyen karrierről,és jó ha 1 embernek sikerül..

Én csak abból indulok ki,hogy kevés esély van egy magyarnak kint boldogulni,hogy eszembe jutnak azok a magyar színészek akik szintén kint próbálkoztak,és nem sikerült nekik.Pedig voltak köztük igazi magyar sztárok

PL:

-Kabos Gyula -Itthon nagy sztár,kint senkinek nem kellett

-Karády Katalin - itthon szexszimbólum/nagy sztár.Amerikában egy kalapszalonban tudott csak dolgozni.Színésznőként senkinek nem kellett.

- Bánfalvy Ágnes- itthon sikeres színésznő-Amerikában élt évekig de csak pár statiszta szerep jutott neki

- Dobó Kata -itthon gyengécske színésznő..Még Vajnához is hozzáment feleségül hogy kint boldoguljon.Senkinek nem kellett.

Szerintem nagyon nagy csoda kell,hogy egy magyar amerikai színésznő lehessen..

De ha ez az álmod,akkor érdemes kint elvégezni valami iskolát,mert azt jobban értékelik mint a Gór Nagy Mária színiskolát..

2011. aug. 30. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Meg kell próbálni, ennyi. Ha nem jön össze, az nem azért lesz mert magyar vagy, hanem mert nem vagy elég tehetséges. A tehetség meg nem függ a nemzetedtól, mégha általánosságban a magyar színészek tényleg nem túl jók. Igazából én inkább külföldön kezdenék el színészkedést tanulni.
2011. aug. 31. 00:54
 3/8 anonim ***** válasza:

hát nem éppen, az előző nagyon rosszul tudja, akiből nem lesz híres színész az nem feltétlen azért van, mert nem elég tehetséges. egyszerűen nincs szerencséje. nagyrészt csak szerencse kell hozzá, tehetség nem. bárkiből lehet színésznő aki jó időben van jó helyen, jól el tudja adni magát, jó kapcsolatai vannak.. hogy egy film sikeres lesz és megnézi-e bárki is az meg már nagyrészben a színésztől független.

és amúgy nem kell hozzá diploma, itthon kell ahhoz diploma, hogy mondjuk színházba menj színésznőnek, de a filmiparba nem kell.

2011. aug. 31. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
ja és amúgy nem azokból lesznek a világsztárok akik ilyen kérdéseket tesznek fel egy internetes oldalon...
2011. aug. 31. 12:52
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi :D azért kérdeztem mert nem volt sok elképzelésem

am fiú vagyok :DDDDDDD

2011. aug. 31. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
akkor még k.urvának sem vagy jó...
2011. szept. 3. 18:31
 7/8 A kérdező kommentje:
gondolom te igen
2011. szept. 4. 12:00
 8/8 anonim válasza:
Színésznek készülsz? én is gondolkozok rajta (lány vagyok). Ha gondolod, írj üzenetet... Érdekel, hogy gondolkozol róla..
2011. okt. 15. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!