Amerikában először mindenki ugyanazt tanulja főiskolán és csak utána lehet szakra menni?
ez az egyetem érdekelne itt vannak az iskolái..van kettő college akkor csak arra lehet mennie elsőévesnek és utána business stb..? vagy lehet rögtön azt választani?
Én úgy tudom hogy nekünk európaiaknak ha van itteni érettségink akkor ott nem kell collagebe mennünk, hanem rögtön mehetünk az egyetemre az általunk válaszott szakra. Engem nagyon érdekel ez a téma mert én majd ki szeretnék költözni végleg és tanulni is szeretnék.
Na meg még úgy tudom hogy ugye ott a high school 17éves korukig tart (ha jól tudom) és akkor ott lehet választani hogy megy-e az ember collagebe (ami legjobban egy főiskolához hasonlítható) és akkor ott mindenki ugyan azt tanulja és akkor azzal kapnak egy olyan szintű képzést mint mi az érettségivel. Szóval egy befejezett collage = érettségi. Majd innen lehet az általad válaszott egyetemre menni (persze ha bejutsz). Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!