Milyen Amerikában tanulni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy Amerikában (Ohio) vannak családi barátok, és mondták hogy jövő nyáron menjünk ki, nyáron tanulgassuk (hozzászokunk az angol használatához) a nyelvet, és mikor kezdődik a suli, maradjunk ott egy tanévre. De hogy is van ez? Ott mennyiben más az iskola rendszer és a tantárgyak vagy ilyenek? Tudna valaki segíteni? 17/L2011. júl. 25. 18:04
1/5 anonim válasza:
Itt tanulni egyetemen rohadt drága! Tanulóvizummal kijöhetsz, ez a legkönnyebben megszerezhető vízumfajta, csak fel kell mutatni megfelelő tőkét az itt léted alatti időre.
Én itt jártam egyetemre, és tandíjjal, szállással, minden költséggel egy tanév cca. 47.000 USD. És még nem is jártam drága suliba!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de gimis vagyok :D
2011. júl. 25. 18:22
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez a tervem, csak ösztöndíjjal, nincsenek olyan irodák amik segítenek sulit találni nekem, sport ösztöndíjjal?
4/5 anonim válasza:
Itt van pár infó az amerikai iskolarendszerről: [link]
a programok között pedig lehet válogatni, akit érdekel!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. aug. 1. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!