Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Amerikában tényleg nincs...

Amerikában tényleg nincs érettségi? Van akit már 16 évesen egyetemre vesznek föl?

Figyelt kérdés
Attól még be kell fejeznie a gimnáziumot?
2011. jún. 27. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem neki diplomája is van:

http://www.youtube.com/watch?v=jj6AQCMLUNc

2011. jún. 27. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Egészen más az oktatási rendszer. Azt azért tudni kell, hogy az egyetemre van felvételi + minden egyetem fizetős, nincs olyan, hogy államilag támogatott.

Ilyen hogy érettségi, egyébként a legtöbb országban nincs, még Eu-ban sem mindenhol van érettségi. És egyébként Magyarországon is lehet 16 évesen egyetemre menni, csak a felvételi = érettségi, tehát azt kell hamarabb letenni.

2011. jún. 27. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
vagy lehet csinalni dual enrollment et is
2011. jún. 28. 02:50
 4/6 A kérdező kommentje:
utolsó: az mi?
2011. jún. 28. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:

ez nagy kamu... van érettségi (graduation test)

minden államban más teszt van. 10. évfolyam 2 félévében kezdik megírni. Angol - olvasás/szövegértés - írás - matek - tudomány - Amerika történelme...

egészen a végzős évig lehet próbálkozni, utána fizetős...

Nem nehezek a tesztek (annyira)

11.et végeztem el kint, 2 teszten vettem részt (van egy az 1. félévben is a 11. és a 12. osztálynak)

5-ből 4 már megvan... a töri a leghúzósabb, mert azt magyarok nem igen tanulták...A többi gyerek játék...

Nem nagy dolog a kinti gimnázium, viszont a fősulik nehezek...

2011. júl. 2. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:
teszt, de nem érettségi van..ugy mint itt, iylen rendszerben, bizonyítvánnyal stb..
2011. júl. 3. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!