MEnnyi időre? MIlyen volt az ország, a helyi emberek? Jó munkád volt, mi, és könnyen kaptad?Mennyi fizetést kaptál? Ott milyenek a körülmények, az életszínvonal? (esetleg M.o.-hoz viszonyítva)
Azért kérdezem, mert tippeket szeretnék, hogy hova érdemes kimenni.
2011. jún. 13. 21:59
1/9 A kérdező kommentje:
Esetleg érdekelnének még tanulási lehetőségek, ha tanulni mentél ki.
2011. jún. 13. 22:04
2/9 anonim válasza:
Kína, egy évet tanultam ösztöndíjjal nyelvet, nagyon jó ösztöndíjak vannak, a kínai emberek nagyon furák, de ha megszokod a stílusukat, akkor imádni fogod őket. Havi 1700RMB ösztöndíjat kaptam, ami ott egy kezdő fizetés, Mo-hoz viszonyítva sokkal több a nagyon szegény ember, (vannak, akiknek évi 1000RMB alatt van a családi bevételük!), viszont vannak nagyon gazdagok is, akiknek annyi pénzük van, hogy azt el sem lehet képzelni. Kína egy csodálatos ország.
Tesóm Amerikába. Itthon bukott szinte mindenévben, csoda hogy le rakta az érettségit. Aztán szüleim mivel jól keresnek, ki tudott menni Amerikába ahol most nmagától talált munkát. Havi 400.000 HUF-t keres. Ami szerintem igazán jó, ahhoz képest, hogy valaki diplomával keres 120000-et.
2011. jún. 13. 22:45
4/9 anonim válasza:
Első válaszoló: milyen jó ösztöndíjakra utaltál?
2011. jún. 13. 23:06
5/9 anonim válasza:
1700RMB + szállás + oktatás szerintem egész jó, és nem is túl nehéz megkapni, én EU Windowval voltam, nem tudom, h azt még kiírják-e, de csomó van, és azért nem tolonganak érte.
2011. jún. 13. 23:08
6/9 anonim válasza:
Wow, köszi, ez nagyon hasznos volt, én eddig csak a MÖB-ös kínai dologról hallottam, de ahhoz kellene kínai nyelvtudás, ami még nincs.
Köszi! (:
2011. jún. 13. 23:16
7/9 anonim válasza:
Nincsen ezeknek véletlenül valami hivatalos honlapjuk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!