Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ez miért van? Vizsgafélelem?

Ez miért van? Vizsgafélelem?

Figyelt kérdés

tavaly augusztusban kiköltöztünk Németországba, és én úgy döntöttem hogy gimnáziumban folytatom tovább.A kezdet nehéz volt a nyelv miatt, meg ugye mert a 10. osztályos anyag nem könnyű, de egész jól összejön.

Viszont amit nem értek, az a matek.otthon is kellett tanulnom, de gyakorlással mindig sikerült 5-ösre megírnom a dogákat..itt rendszeresen 1-2eseket írok, holott értem az anyagot, csak leblokkolok és utána nem tudok már semmit, meg olyan hibákat csinálok amiket eddig nem szoktam, vagy addig még soha nem csináltam.

Mi lehet az oka?

2011. máj. 23. 16:32
 1/3 anonim válasza:

Félelem a tanártól,meg akarsz felelni a tanárnak illetve saját magad elvárásainak...néha ez nem könnyü probáld meg könnyedén venni a vizsgát.

Én pl: Sokat tanulok a vizsgákra nem félek..addig mig elnem jutok odáig,hogy szemben ülök a tanárral és szóbelizek....

Az osztály fönököm mindig azt mondja:Az fél mindig a legjobban aki tanult rá.....aki nem tanult semmit az nem fél semmitöl..mert nem izgatja a dolog....

De gyakorolj sokat probálj meg segítséget kérni....de lehet,hogy az új környezet miatt van ez igy...

2011. máj. 24. 08:58
 2/3 anonim ***** válasza:
berezeltél vagy máshol jár az eszed vagy szerelmes vagy!! vagy nem érted a matekot vagy nemtom vagy leblokkol az agyad vagy félsz valamítől ja és vagy attól van hogy ezt már megszoktad és azért írod el a matekot vagy nemtom pááááááááá vagy szia
2011. jún. 1. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem valahol ott lehet a gubanc, hogy: a matekpéldát németül tették fel, és németül kell rá válaszolnod, miközben az agyad a példa megoldása közben magyarul számol.

Magyarul számolni, de németül válaszolni, ez a kettő egyszerre, talán még ezt kell az agyadnak gyakorolnia.

2011. jún. 6. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!