Van ilyen csereprogram?
Próbálj meg nyáron kimenni családhoz mondjuk au pairnek, azért lényegében nem kell fizetned, csak együtt kell élned egy családdal, vigyázni a gyerekekre. Ha másra nem is, de nyelvtanulás szempontjából, illetve tapasztalatszerzésnek tökéletes!
Javasolnám még az önkéntes munkát is, de többnyire azok is csak 2-3 hetesek. Itt egy nemzetközi csapattal kell valamilyen közös célért dolgozni. A lényege hogy pénzt nem kapsz érte, a fizetséged a szállás és az ellátás, illetve szabad programok. Az útiköltséget kell egyedül neked állni. Én vettem már részt ilyenen, lényegében itt tanultam meg angolul, nekem nagyon tetszettek. Esetleg ha érdekel, akkor két táborba is mehetsz egymás után, az már rögtön egy hónap... (ehhez be kell tölteni a 18-at)
A csereprogramokról én is hallottam, hogy nagyon drágák, ezért maradtak ki az én életemből is. Szerencsére ma már nagyon sok lehetősége van a fiataloknak ahhoz, hogy olcsón lássanak világot akár hetekig, ezek közül szerintem ez a kettő a legjobb, amik valóban érnek valamit, és tényleg fillérekből kijön!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!