Csucsuka kérdése:
Dubaiba szeretnék költözni érettségi után? Milyen egyetemeket nézzek? 19/ lány
Figyelt kérdés
Az elejen leszogeznem hogy nem random kipattant a fejembol 0 tudassal hogy en akkor most dubaiba megyek mert “olyan szep” hanem regota foglalkoztat es az egyik ismerosom kint el, dolgozik es ez inspiralt. Hozzatennem angolt anyanyelvi szinten tudom. Van meg 2 evem kozepsuliban 21 evesen fogok vegezni.
Kerdeseim lennenek tudtok valaszolni?
Eloszor is egyetemre szeretnek menni dubaiba, mennyi a koltsege, vannak ingyenes egyetemek mit ajanlatos ott tanulni? sot mit tudtok elmondani az ottani egyetemekrol??
Ha nem mennek egyetemre mit tudnek kint dolgozni? Ahogy hallottam leginkabb a ferfiak dolgoznak, nokent milyen lehetosegeim lennenek?
tegnap 21:22
1/1 anonim válasza:
A dubajozáshoz nem egyetem kell, hanem egészen más képeségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!