Pár év múlva, ha betöltöm a 18-at, ki szeretnék menni az U. S. A. -ba tanulni, és élni. Hogy tudok kijutni? Tovább lent.
Pár év múlva, ha betöltöm a 18-at, ki szeretnék menni az U.S.A.-ba tanulni, és élni. Hogy tudok kijutni? Mármint ugye kell a vízum, de kicsi az esély, hogy megkapom. Mi az a dolog, ami növeli az esélyt, hogy kijuthassak? Egyetemre gondoltam odamenni. Mármint hogy mi kell ahhoz, hogy kijussak? Vagy ez nem rajtam áll? Ahogy tudom, kjutni nem is nehéz, csak ottmaradni, de én nagyon szeretnék. Az iskolai évek alatt New York-ba szeretnék menni, építészetet tanulni. Előre is köszi.
Ui.: Tudom, addigra változnak a jogszabályok, stb, de most hogy van?
És akkor kint tudok maradni?
És ha jól tudom, 8 év után lehet megkapni a letelepedési engedély. Ez igaz?
Szerintem ez felejtős, kivétel, ha van havi 1 millió forintod. Nem dolgozhatsz, mert nincs engedélyed, max tanulmányi vízum, de akkor éhen halsz.
+ kő kemény tandíj, ott nem igen van külföldieknek államis képzés.
Hogyha az usaban akarsz tanulni, és ha a szüleid nem gazdagok akkor
A, Hadseregbe pár év (nem tudom mennyi, bár én mindenkép a navyhoz csatlakoznék, ha szerencséd van bejárhatod a világot. :D)
B, Hadsereg helyett elmész dolgozni, és 20 év alatt megszerzed a pénzt az egyetemre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!