Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Londonban mijen egyetemek...

Londonban mijen egyetemek vannak? Magyaroknak mijen átlag kell hogy felvegyenek? és légiutaskísérőnek hol lehet tanulni és hány év? Mik az elvárások?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 11:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hmmm...Tehát utolsó bekezdésed alapján teljesen felesleges lenne akár a magyar irodalom/nyelvtan, mint tantárgy. De hát érthető is...Minek az anyanyelvünket úgy használni, ahogy az rendeltetés szerint van? Petőfi is írhatta volna A nemzeti dalt összekevert betűkkel...tulajdonképpen megértettük volna...Arra még nem gondoltál, hogy ilyen jellegű "érvekkel"-bárhol- körberöhögnek az emberek? Ja, egyébként Te nem fogalmazol "kicsit" bátran interneten keresztül? Olvasd vissza a válaszaidat. Felháborodásod tárgyai éppúgy rád is vonatkoztathatók...
2010. dec. 25. 15:55
 32/35 anonim ***** válasza:
79%

Én is fiatal vagyok még a javából, még a 20-at sem töltöttem be, kisanyám, mégis igyekszem normálisan, igényese fogalmazni és legfőképpen figyelni a helyesírásra. Ebben a mai szánalmas világban biztosan nem vagyok "trendi", hogy kétszer is átolvasom a hozzászólásomat, és nem használok olyan "szavakat", mint pl. szwal, nah, tuggya stb.

Talán ennek köszönhető, hogy ha felteszek egy kérdést ezen a honlapon, normális válaszokat kapok, és nem engem oltogatak a válaszadás helyett.

Arról nem is beszélve, hogy ha nem rövidítesz, hanem alapvető helyesírási hibákat vétesz, nem egy mai átlag-menő fiatalnak tűnsz (mert arra még ráfogható, hogy fiatalság bolondság...), hanem egy kőbunkónak. Megtisztelhetnéd a több, mint 1000 éves nyelvedet azzal, hogy ha már eddig épen fenntartották neked, akkor te sem rombolod a színvonalát.

2010. dec. 30. 09:06
 33/35 anonim ***** válasza:

Egy biztos...ha az egészet így fogod fel, hogy most minek írj helyesen, hiszen interneten vagy,akkor hagyd az egyetem témát!...Annyi szakma tanulható manapság, hidd el!

16/L (Van mikor én is rövidítem a "hogy-ot H-ra, de ezek, hogy nah,szwal,szijja,stb...kicsit azért hátborzongtató. Egyik kedvenc tantárgyam a nyelvtan...szép ez a nyelv..ne rontsd már el ilyen trágár írással, kérlek!)

2010. dec. 31. 12:02
 34/35 anonim ***** válasza:
Tanulj meg ÍRNI!!!1.pont
2014. okt. 2. 14:23
 35/35 anonim válasza:
Figyelj, az előző válaszadók egy szóval sem írták hogy értelmiségiek lennének. De nem is kell annak lenni ahhoz, hogy valaki tudjon a saját anyanyelvén beszélni, és írni. Valamint az a hozzáállás, hogy nyelvtanból ötös vagyok, a neten meg úgy írok ahogy akarok, nem célravezető, főleg nem az általad felvázolt helyzetben. Egyrészt az, hogy nyelvtanból ötös vagy, senkit nem érdekel, ha a tudásod nem tükrözi a jegyed. A munkaadók egy állásinterjún nem azt kérdezik hogy hányas voltál nyelvtanból, hanem arra lesznek kíváncsiak, hogy tudsz-e magyarul beszélni. Másrészt azzal amit az interneten írsz, magad minősíted. És ha magaddal szemben nincsenek elvárásaid, akkor tényleg ne legyenek ilyen terveid.
2016. szept. 3. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!