Londonban mijen egyetemek vannak? Magyaroknak mijen átlag kell hogy felvegyenek? és légiutaskísérőnek hol lehet tanulni és hány év? Mik az elvárások?
Én is fiatal vagyok még a javából, még a 20-at sem töltöttem be, kisanyám, mégis igyekszem normálisan, igényese fogalmazni és legfőképpen figyelni a helyesírásra. Ebben a mai szánalmas világban biztosan nem vagyok "trendi", hogy kétszer is átolvasom a hozzászólásomat, és nem használok olyan "szavakat", mint pl. szwal, nah, tuggya stb.
Talán ennek köszönhető, hogy ha felteszek egy kérdést ezen a honlapon, normális válaszokat kapok, és nem engem oltogatak a válaszadás helyett.
Arról nem is beszélve, hogy ha nem rövidítesz, hanem alapvető helyesírási hibákat vétesz, nem egy mai átlag-menő fiatalnak tűnsz (mert arra még ráfogható, hogy fiatalság bolondság...), hanem egy kőbunkónak. Megtisztelhetnéd a több, mint 1000 éves nyelvedet azzal, hogy ha már eddig épen fenntartották neked, akkor te sem rombolod a színvonalát.
Egy biztos...ha az egészet így fogod fel, hogy most minek írj helyesen, hiszen interneten vagy,akkor hagyd az egyetem témát!...Annyi szakma tanulható manapság, hidd el!
16/L (Van mikor én is rövidítem a "hogy-ot H-ra, de ezek, hogy nah,szwal,szijja,stb...kicsit azért hátborzongtató. Egyik kedvenc tantárgyam a nyelvtan...szép ez a nyelv..ne rontsd már el ilyen trágár írással, kérlek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!