Londonban mijen egyetemek vannak? Magyaroknak mijen átlag kell hogy felvegyenek? és légiutaskísérőnek hol lehet tanulni és hány év? Mik az elvárások?
A helyesírásoddal kapcsolatban, nem csak azt fejezed ki, hogy mennyire ismered a magyar nyelvtant, hanem azt is , hogy mennyire vagy igényes a kezed alól kikerülő munkára és arra, hogy mennyire tiszteled meg kedves válaszadókat azzal, hogy helyesen igényesen írsz. Ha nem veszed a fáradságot, hogy leírj egy LY betűt, ne csodálkozz az ilyen válaszokon, főleg , ha az továbbtanulással kapcsolatos.
A kérdésedre pedig a válasz...
A légikisasszonyi munkáról pedig itt olvashatsz:
Még valami...mielőtt felteszed a kérdésed tanuld meg használni a google-t. Nagyon hasznos "kis" kereső!
perszee.. ha leírtam vna kínaiul v spanyolul helytelenül azis teljesen mind1 lenne-.-
volt egy kérdés és arra vártam választ-.- a többi kit érdekel úgy őszintén? a szwal, vna oksa sem helyesek mégis minden fiatal használja-.- halvány lila gőzötök sem volt a válaszról ezért belekötöttetek a helyesírásba azmeg már csak vicces
hogy lezártam a dolgot erre tovább írogattyátok a helyesírástxD a ti szellemi szintetekről is sokat elárul ez mert egy értelmiségi ember lesem alacsonyodna hogy a helyesíráson vitatkozzon az interneten:D azmeg a dolog legteteje h nemismertek de tuggyátok h okos vagyok e:DDDDD na mind1 ez most mély nyomot hagyott a szívemben évekig sírni fogok
" halvány lila gőzötök sem volt a válaszról "
Fél perc alatt megtalálható a keresővel, meg is találtuk neked...
Hiteltelen, igénytelen, egy szánalmas ostoba alak vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!