Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Londonban mijen egyetemek...

Londonban mijen egyetemek vannak? Magyaroknak mijen átlag kell hogy felvegyenek? és légiutaskísérőnek hol lehet tanulni és hány év? Mik az elvárások?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 11:35
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%
Legközelebb igazítsd a helyesírásod a kérdés komolyságához. (Amennyiben tényleg 5-ös vagy a fent említett tárgyból.) Ha így írod meg a dolgot, nem csoda, hogy félvállról vesznek.
2010. dec. 23. 12:41
 12/35 A kérdező kommentje:
okos enged alapon ccsak nyugottan írogassatok továbbrais;) ha vissza olvassátok kiderül mekkora az okosságotok:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nah viszláát
2010. dec. 23. 12:41
 13/35 anonim válasza:
84%

A helyesírásoddal kapcsolatban, nem csak azt fejezed ki, hogy mennyire ismered a magyar nyelvtant, hanem azt is , hogy mennyire vagy igényes a kezed alól kikerülő munkára és arra, hogy mennyire tiszteled meg kedves válaszadókat azzal, hogy helyesen igényesen írsz. Ha nem veszed a fáradságot, hogy leírj egy LY betűt, ne csodálkozz az ilyen válaszokon, főleg , ha az továbbtanulással kapcsolatos.

A kérdésedre pedig a válasz...

[link]

A légikisasszonyi munkáról pedig itt olvashatsz:

[link]

Még valami...mielőtt felteszed a kérdésed tanuld meg használni a google-t. Nagyon hasznos "kis" kereső!

2010. dec. 23. 12:43
 14/35 anonim ***** válasza:
79%
Esküszöm, írni akartam egy "igen szép" válaszlevelet...Megjegyzem teljesen korrekt kommenteket kaptál. Saját magadat ástad el a hülye kis pattogásaiddal...Elintézhetted volna ezzel: *ly...Így mehetett volna tovább a dolog. Ennyi. De ugye nagy az Isten állatkertje...Mindenkinek szíve joga eldönteni, hova akar tartozni...
2010. dec. 23. 14:27
 15/35 A kérdező kommentje:

perszee.. ha leírtam vna kínaiul v spanyolul helytelenül azis teljesen mind1 lenne-.-

volt egy kérdés és arra vártam választ-.- a többi kit érdekel úgy őszintén? a szwal, vna oksa sem helyesek mégis minden fiatal használja-.- halvány lila gőzötök sem volt a válaszról ezért belekötöttetek a helyesírásba azmeg már csak vicces

hogy lezártam a dolgot erre tovább írogattyátok a helyesírástxD a ti szellemi szintetekről is sokat elárul ez mert egy értelmiségi ember lesem alacsonyodna hogy a helyesíráson vitatkozzon az interneten:D azmeg a dolog legteteje h nemismertek de tuggyátok h okos vagyok e:DDDDD na mind1 ez most mély nyomot hagyott a szívemben évekig sírni fogok

2010. dec. 23. 15:35
 16/35 anonim ***** válasza:
71%
Hogy te soha semmi nem leszel az életben, az is biztos már...
2010. dec. 23. 16:45
 17/35 anonim ***** válasza:
84%

" halvány lila gőzötök sem volt a válaszról "

Fél perc alatt megtalálható a keresővel, meg is találtuk neked...

Hiteltelen, igénytelen, egy szánalmas ostoba alak vagy.

2010. dec. 23. 16:49
 18/35 A kérdező kommentje:
egy válasz volt nemtudom ki írta de neki köszönöm.. a többi a helyesírásról szólt.. másoljabe vki a helyesírás hol volt kérdés lécci... mert valahogy én nemlátom:D lehet belőlem senki nemlesz de te sem lehetsz nagy ember ha egy 16évessel leállsz a helyesírásról vitatkoznixD na többet nemírok:D mien nagy sztár lettem már a helyesírásommal(Y):D:D
2010. dec. 23. 17:32
 19/35 anonim ***** válasza:
79%
Ugyan már! És még Te beszélsz az értelmiségről? Arra esetleg nem gondolsz (saját érvelésedből kiindulva), hogy egy értelmiségi nem akadna fenn egy ilyenen, mint amin Te tetted? Szabályszerűen magadat égeted a kisstílű hadoválásaiddal! Ja, úgy emlékszem, mintha már azt írtad volna, hogy nem reagálsz tovább a dolgokra...Eléggé hiteltelen vagy...Á! És megjegyezném (már két korábbi kommentet is írtam), hogy nem valami besavanyodott "értelmiségi" vagyok, hanem veled egykorú...Komolyan, nagyon ciki, amit csinálsz...
2010. dec. 23. 19:10
 20/35 anonim ***** válasza:
73%
FELPONTOZOK MINDENKIT, AKI RENDRE UTASÍTJA A KIS TINIT!
2010. dec. 23. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!