Mit várnak el az EUban a külföldi egyetemek a felvételijükön? Hogy kell jeletkezni? Mit írjak a portfoliómba? Mennyi esélyem van bejutni orvosira? Ott milyen felvételi elvárások vannak?
hát, általában kiemelkedő teljesítményt várnak el, a weboldalon kell jelentkezni, és mindenképp írt bele a portfóliódba, hogy te már külföldiül is beszélsz. elég B1es szinten tudni külföldiül, hiszen külföld egy teljesen homogén terület, mindenütt minden ugyanúgy hangzik és ugyanúgy működik.
ne aggódj, lusta vagy és buta, már most látszik, hogy tökéletes orvos lesz belőled! még egy kis agresszió és arrogancia, és öltözhetsz is krumpliszsákba a bizonyítványosztásra XD
Szia!
A magyar orvosi képzés igen elismert a világban is, megkérdezhetem,miért akarsz külföldre menni? Ugye itthon ingyenes… másrészt idegen nyelven elvégezni az orvosit…, nos, magyarul sem egyszerű..
A tiktokon belefutottam nemrég egy magyar srácba, aki Norvégiában végzi az orvosit és a fogorvosit egyszerre (Alex) keress rá,írj neki, tuti segít infókkal:)
És mi akadályoz meg, hogy utánanézz?
Egy leendő orvostól ez elvárható. Ha pedig ez is meghaladja a képességeidet, akkor nem való neked ez a szakma, pláne nem külföldi egyetemen.
jól van, akkor keresztényi megbocsátást gyakorlok, és a lepontozás ellenére is megsúgom, cserébe amiért ilyen ügyesen leírtál néhány országnevet, hogy Ausztriát és Németországot felejtsd el, tudom hogy apucinak rengeteg pénze van, amit az ő kicsikéjének a hobbijaiba akar fektetni, de maguknak a német orvoskölyöknek sincs olyan anyagi hátterük, hogy otthon tanuljanak, azért vannak rengetegen Magyarországon az alapképzésben. meg mondjuk a felvevendő keret is szűk, a legjobbakat felveszik, abba meg keleteurópai kölykök ritkán férnek bele. szerezd meg a képzést más ország számlájára, dolgozni már jó leszel. Ausztriát meg végleg felejtsd el, talán a szabadbölcsészet tandíját valami eldugott, hegyi kis egyetemen ki tudnátok fizetni XD
nézz utána az alapoknak, kicsi álmodozó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!