Skóciában tényleg ingyenes a diploma EU-s diákoknak? Azaz nem fizetek a képzésért, mint itt költségtérítésesen?
Ebben a kérdésben láttam megjegyezve:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Tényleg nem kell, amiről ő beszél az a tandíjhitel, arra vannak olyan feltételek..
Keveri a szezont... De azért ide beírja.. lol
Mondjuk épp dolgozhattam is. Na de, tehát, ha ez nem ingyenes, viszont valaki említette a student loant, akkor azt lehet rá igényelni? Bocs a sok kérdésért, de mikor anno keresgéltem én annyi szart találtam, többek közt az egyik skót egyetem honlapjáról is odairányítottak, mint nemzetközi, eus diákot, ahol ez a visszafizetős téma van, ilyen táblázattal együtt, hogy mennyi fizetéstől mennyit vonnak le.
Viszont szerintem még mindig jobb azt visszafizetni, ha dolgozok, mint itthon, hogy jól előre lehúzzanak félévente olyan másfél millával, amihez képes a diákhitel is csak egy poén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!