EmilyAddams kérdése:
Skóciában tényleg ingyenes a diploma EU-s diákoknak? Azaz nem fizetek a képzésért, mint itt költségtérítésesen?
Figyelt kérdés
Ebben a kérdésben láttam megjegyezve:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
2010. nov. 2. 20:17
1/15 anonim válasza:
csak ha előtte 3 évig Skóciában éltél
3/15 anonim válasza:
Nem, nem kell hozzá 3 évet kint élned. Ingyenes, de persze az ott lakást, kaját, könyveket neked kell állnod.
4/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2010. nov. 3. 13:38
5/15 anonim válasza:
azért a lakhatásra elmegy minimum 600 font/hó.. De ha van munkád, akkor nem lehetetlen.
6/15 anonim válasza:
500 fontbol (240 szallas + 60 rezsi + 200 kaja) Edinburghben is meg lehet elni. Kisebb varosokban meg meg kevesebbol is. Ennyi penzt felallasban is siman meg lehet keresni. Egyebkent csak a BSc van ingyen minden EUs diaknak (kiveve az angoloknak). Tehat MScert mar fizetni kell.
7/15 anonim válasza:
EU kivéve az angoloknak. Ez jó, sokszor hallom, hogy a skótok nem kedvelik túlzottan az angolokat XD De ez most meglepő, hogy az oktatáspolitikában ily módon rendelkeztek.
8/15 anonim válasza:
Nem azert van mert a skotok nem kedvelik az angolokat, hanem azert mert mar igy is 30%a a diakoknak angol Skociaban, az oktatas magas minosege es az alacsony tandij miatt.
9/15 A kérdező kommentje:
Hm, érdekes, amiket utólag írtatok, erről nem tudtam. Akkor eszerint tényleg jó lehet a színvonal, ha oda járnak :)
2010. nov. 7. 00:46
10/15 anonim válasza:
Ingyen van, DE vissza kell fizetni. Most csak 15ezer font éves jövedelem felett kell elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!