Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan felvételizhetnék...

Hogyan felvételizhetnék londoni egyetemre/főiskolára Magyarországról (tovább lent)?

Figyelt kérdés

Tudom hogy megoldható mert halottam már róla meg ilyenek

de pontosan nem tudom ,hogy?Egy sima magyar jelentkezési lapon bejelölök négy egyetemet sorba azt ennyi mert gondolom nem, vagy lehet.. xD Szóval ha valaki tudná vagy esetleg valakinek van tapasztalata az írjon légyszi!

Különben ezek közül jelentkeznék valamelyikbe.:

University of London

University College London (UCL)

City University of London

Vagy ilyesmi gondolom mindenhol ugyanúgy működik

csak írjátok le hogy mi szükséges hozzá milyen tanulmányi átlagtól lehet róla szó hogy külföldi egyetemre menjek meg ilyenek légyszíves(előre is köszi) jah meg meg amit fent leírtam.

2010. nov. 2. 12:24
 1/4 A kérdező kommentje:
És hallottam hogy minimum 2 millió egy tanév szóval ha ösztöndíjas oldalakot tudtok azt is írjátok légyszi!
2010. nov. 2. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Eloszor nezz utana a dolgoknak aztan kerdezz. A kerdesedbol kiderul, hogy annak se neztel utana, hogy hova szeretnel jelentkezni.
2010. nov. 2. 16:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Mivel nem az volt KÉRDÉS HOGY VALAMELYIK BIZONYOS EGYETEMRE HANEM ÁLTALÁNOSSÁGBAN...
2010. nov. 2. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
72%

A kerdesed meg altalanossagban is santit. Latszik, hogy nem neztel utana semilyen szinten annak hogy az angol oktatas hogy mukodik. Pl Angliaban nincsenk foiskolak 1992 ota, A University College London a University of Londonnak az egyik college-a (tehat ha oda jelentkezzel akkor automatikusan a University of Londonra jelentkezel), stbstb

Raadasul azt se irtad le milyen szakra szeretnel jelentkezni, tehat segitsegre ne nagyon szamits mig nem pontositasz.

2010. nov. 2. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!