Milyen tapasztalataitok vannak vele? Az egyetemre szeretnék jelentkezni. Sajnos a weboldalon nem írnak a felvételi eljárásról, csak nagyvonalakban. Miből kell készülni illetve hogyan zajlik a felvételi? Mit számítanak be felvételi pontokba?
Csodás tudás :-). A minisztérium eddig még soha senkit sem nevezett ki rektornak, ugyanis nem a minisztérium hatásköre, hanem a fenntartóé :-). Rektor pedig nincs… vezető prorektor van, akit az ügyészség bízott meg 😂
2024. júl. 4. 19:56
12/41 anonim válasza:
12# kozben atgondoltam a dolgokat es inkabb az agysebeszet iranyaba indulnek el, meg at tudok jelentkezni az urkutatasrol? Sokat gondolkodtam es ugy gondolom most munka mellett online oktatasban az agysebeszetet szerintem viszonylag konnyen el tudnam vegezni…🫣
2024. júl. 4. 20:10
13/41 anonim válasza:
Nekem csak az a különös, hogy hány embert el lehet hülyíteni… Persze, lehet, hogy olyanokat vettek fel, akiknek 4 általánosuk van…
2024. júl. 4. 20:31
14/41 anonim válasza:
Tipikus magyar gondolkodás..
Nem is tudjátok hogyan zajlik az oktatás de az irigykedés megy mert nincs rá pénzetek :)
És figyeljétek meg lesznek sikeres végzettek innen is pont úgy ahogy bármelyik egyetemről.
Ja és csak megjegyezném, hogy nyilván fizetsz érte mivel ez egy magánintézmény. Ez máshol sincs másképp, elég megnézni egy amerikai private college-t ahol szintén elèg egy érettségi a felvételihez..
2024. júl. 4. 21:04
15/41 anonim válasza:
Mégis ér valamit a diplomájuk mivel aki tavaly végzett menedzsment szakon már itthon sikeresen elhelyezkedett és/vagy továbbtanul mester szakon a hazai felsőoktatásban.
2024. júl. 4. 21:06
16/41 anonim válasza:
Sajnos a baj éppen az, hogy a bűnüldözési szervek tudják, hogyan zajlik az oktatás 😂
2024. júl. 4. 23:24
17/41 anonim válasza:
Milyen tapasztalataitok vannak vele? Az egyetemre szeretnék jelentkezni. Sajnos a weboldalon nem írnak a felvételi eljárásról, csak nagyvonalakban. Miből kell készülni illetve hogyan zajlik a felvételi? Mit számítanak be felvételi pontokba? - ez kérdés komolyan? Hiszen nincsenek pontok, nincs felvételi, nincs semmi :-)
2024. júl. 4. 23:27
18/41 anonim válasza:
"nincs semmi :-)"
Mert ez nem egyetem. :) Tudod, van az "almost foods", ilyen disz etelek, amivel szep amerikai alomotthonokat diszitenek ki. Ilyen ehetetlen muanyag pitek es hasonlok. Na ilyen ez is. En almost doctor leszek ott. :))
2024. júl. 4. 23:38
19/41 anonim válasza:
Igazából itthon sincs felvételi a legtöbb szakra feltöltöd az érettségi bizonyítványt a felvin és kész.
És ha nem kerülsz be államira itt is fizethetsz és a legtöbb helyre fel is vesznek akár 2-3as érettségivel is 😌
2024. júl. 5. 07:08
20/41 anonim válasza:
Itthon is csak az államilag támogatott helyek miatt van ez a pontozás.
Ha megnézitek a hazai magánintézményeket olyan alacsonyak a pontok, hogy szintúgy bárkit felvesznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!