Collegium Humanum Pszichológia szak vélemény?
Szia!
Én Adatmenedzsmentre járok, a felvételihez közjegyző által hitelesített másolat kell az érettségiről és arról ha van nyelvvizsgád (akkor nem kell angolt tanulj).
Továbbá pszichológián van szóbeli felvételi, ennek a pontos menetét nem tudom sajnos. De nem úgy kell elképzelni mint egy feleltetést, inkább mint egy interjú..
Felvételi pontok nincsenek, amennyiben van érettségid és a szóbeli interjúd pozitívan értékelik akkor a tandíj befizetést követően felvételt nyersz.
4#: mondjuk az eleg sokat sejtet, hogy ez az “iskola” nem olyan regota robbant be a koztudatba, de mar a hetszazadik szerkezetvaltason is atesett. Nevmodositasok tomkelege, vezetes bebortonzese, kialakult hiszti a diplomak piaci erteke korul.. Ez tenyleg senkinek nem furi? Ha valakiben ezek hatasara meg mindig nem villant ki az a bizonyos voros lampa, akkor megkerdezhetem, hogy minek kell tortennie ahhoz, hogy ez megvalosuljon?
Azt nem is kommentalom mar, hogy tulajdonkeppen a 3. hozzaszolo leirja, hogy semmifele szures, vagy elokriterium nincs. Erettsegi legyen, lenyegeben irni meg olvasni tudj es pszichologus leszel. Ez bodulet:)
Az új egyetemi vezetést a Lengyel Oktatásügyi Minisztérium nevezte ki, akik átalakítják az egyetemet és minden jogszabálynak meg fognak felelni.
Sőt már a legtöbb változás sikeresen végbe is ment és szabályszerűen működnek :D
Az egyetem vezetősége pedig hivatalos szervek által kinevezett személyek lettek.
Itthon is vannak szakirányok csak specializációnak hívják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!