Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Van olyan Egyetem Ausztriában,...

Van olyan Egyetem Ausztriában, ahová be lehet járni napi szinten Magyarországi ingázással?

Figyelt kérdés

máj. 18. 17:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Bocsi. Föciből mindig is tanári jóindulattal mentem át :)

Én Budapestre szeretnék egyetemre menni, fel se merült bennem eddig a külföldi továbbtanulás.

Anyukám nagyon nem akarja, hogy még egyetem után is itthon kelljen güriznem. Csak az ottani albérletek nagyon drágák. Magamtól nem sikerült kideríteni, hogy van-e olyan rész Magyarországon ahonnan el lehet jutni valamelyik ausztriai egyetemre kb egy vagy kettő óra alatt.

máj. 21. 07:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

nézd, ha ilyen kis élhetetlen vagy, akkor lehet hogy kivételesen inkább mutasd meg anyunak ezt a kérdést, hátha elhiszi neked hogy korán van még az önállósághoz.

minimális kereséssel kiböngészed a google térképből, hogy melyik települések érhetők el kb két óra alatt, és megvan a válasz.

bár az izgatna hogy hogy engedtek át úgy mondjuk alsóból felsőbe, hogy nem tudod melyik országban élsz, ez magyarországon pl. elsős anyag természetismeretből, lakóhely és környéke, szlovákiában is oda körülre tippelem a tanmenetben...

máj. 21. 19:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Oké, én elvesztettem a fonalat... Most akkor hogy jön ide Pozsony?...
máj. 21. 19:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Megírjam az igazat vagy csak szarkasztikus kérdés?
máj. 22. 07:32
 15/17 Búvóhely Zenta válasza:
66%

Igen, vannak olyan egyetemek Ausztriában, amelyek elérhetőek lehetnek Magyarországról napi ingázással. Itt van néhány lehetőség:

Central European University: Ez az egyetem Bécsben található, ami viszonylag közel van a magyar határhoz, így lehetőség lehet a napi ingázásra.

Wake Forest University: Flow House: Ez is Bécsben található, ami szintén elérhető lehet napi ingázással.

Applied Limnology MSc Programme: Ez a program szintén Bécsben található.

Ezek az egyetemek a legközelebb esnek a magyar határhoz, így lehet, hogy ezek közül néhány elérhető lehet napi ingázással. Mindazonáltal javasolnám, hogy ellenőrizze az utazási időt és a közlekedési lehetőségeket, mielőtt döntést hozna. Az egyetemi tanulmányok mellett fontos figyelembe venni az utazási időt és a költségeket is.

máj. 22. 07:56
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
pozsonyból budapest is külföld, de szerintem neked eleve ezt a továbbtanulósdit nem kéne erőltetni, bocsi :(
máj. 23. 10:31
 17/17 tozser ***** válasza:
100%

természetes a német tudás is, ugye.

Azon kivül, az egész tanulás összkőltségét IS nézni kell,tandij-könyvek-

utazási kőltségek a vasuti dijak, plussz p.u.-ig és OTT az egyetemig

valamint OTT azért enni is kell valamit.

A napi 3-4 órai utazásról már nem is szólok, szerintem ez egy u.n.

halva-született ötlet.

máj. 25. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!