Szeretnék Magyarországon gimibe járni. Mit csináljak? Nagyon magam alatt vagyok.
Hidd el nem vesztesz sokat
Szerintem pl kimondottan a gimi a legrosszabb időszaka az életnek :D
Én inkább az egyetemet mondanám legrosszabb időszaknak az életben :D A legelejétől a végéig csak szívás és idegeskedés :)
De beszéljünk a kérdező problémájáról is. Igazából itt a barátok hiánya az ami igazán bánt téged nem az hogy magyar vagy német gimibe jársz-e. Nem tudom hogy ott kint németbe milyen lesz az osztályod, elfogadók-e vagy inkább nem is foglalkoznak veled de egy próbát megér szerintem hogy kitapasztalod ezeket. Ami fontos hogy ő nekik is új lesz a gimis élet nem csak neked. Új barátokat szerintem simán tudsz találni ott is.
nézd, ha négy éve csak a hátrahagyott emberek után sírsz, és kozben senki hozzád se szól kint, akkor nem csak ők a hibásak már bocsi... mert akkor ezek szerint képes vagy barátkozni, csak kint nincs hozzá kedved, inkább depizel, hogy neked milyen szr, és akkor tényleg szr lesz a végén.
anyád meg inkább ne zaklasd, gondol inkább bele, ő mennyivel tobb mindent hagyott hátra, csak hogy neked rendes életet biztosíthasson, te meg csak nyavítasz, hogy anyuciiii, haza akarok menniiii... mégis miért? mert cseszel hozzászólni az emberekhez és beileszkedni, mert sokkal knnyebb lenne neked, ha visszakoltoznétek, aztán te haverozhatnál, anyád meg szakadon bele hogy megpróbál elnevelni, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!