Valaki tervez jelentkezni őszre a Varsói Menedzsment Egyetemre?
Sziasztok!
Én nemrég adtam le a jelentkezésem, arra gondoltam jó lenne egy Messenger csoport vagy valami a 2023/24es tanévre jelentkezőkből..
Írjatok aki tervez jelentkezni vagy már megtette :D
Én távoktatásra adtam be, 1 hete most pedig vàrok :D
Annyi a különbség, hogy nappalin nem csak a zarovizsgakor kell személyesen megjelenni hanem minden év végén.
Szia!
Én kellemeset csalódtam, a sokféle vélemény után elkezdtem kételkedni de belevágtam és egyelőre nem bántam meg.
Az a tapasztalatom, hogy a rossz vélemények sokkal jobban terjednek itt mint a jók, pedig a jóból sokkal több van 😃
Van tapasztalatom a hazai felsőoktatásban is, így volt viszonyítási alapom és teljesen rendben van a képzés.
A számonkérésekről még nem tudok nyilatkozni, mivel azok csak februárban lesznek.
Egy videki kisvaros mikro-vallalkozasa, ahol a foglalkoztatottak szama a portassal egyutt eleri a 20 fot, valoszinu le se fogja szekelni, hogy a Varsoi egyetemet inni, vagy enni kell.
Viszont elottem szolo jol mondja, aki allami szferaban kivan elhelyezkedni - es hat a mai vilagban kijelenthetjuk, hogy “en aztan biztos nem” de sosem tudhatjuk mit hoz a jovo - annak eleg kerdojeles a tortenet sot en tovabb is mereszkedem, mert egy fovarosi multiban sem vagyok biztos, hogy erre ne lenne igenyes.
"Az a tapasztalatom, hogy a rossz vélemények sokkal jobban terjednek itt mint a jók"
Na, szóval... Megbukott. Csak Lengyelbe ha eljársz akkor fogadják el, semmi külföldi kampuszok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!