Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan lehet tulelni az...

Hogyan lehet tulelni az egyetemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nagyon megkoszonnem mindenki segitseget, mert kicsit (na jo,elegge!!!!) elegge panikba estem!

Szeptemberben kezdem az egyetemet Walesben (mar ebben az evben is jartam egy honapot, egy masik szakra, mert az enyemet nem inditottak, de vegul ez nem tetszett es hagytam).Szoval szeptembertol megyek, de egyertelmuen dolgoznom kell mellette, hogy megeljek+kifizessem a sulit.

Nagyon megkoszonnem, ha otthoni vagy kulfoldi tapasztalatokat megosztanatok velem, mert most beparaztam.

Tudtok egyszerre tanulni is meg dolgozni is?Marmint ha pl.5ig suliban vagy utana meg mondjuk 9ig dolgozol, akkor mikor keszulsz fel masnapra?Vagy hetkozben nem kell tanulni?

Kerlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koszi

2008. dec. 29. 15:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az ilyet úgy kell csinálni, hogy nem jársz be órákra csak zh-kra meg vizsgára. Úgy simán el lehet végezni szinte bármilyen szakot. Az más kérdés, hogy külföldön nem biztos, hogy annyira tolerálják az órákra való be nem járást, mint itthon.
2009. júl. 26. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!