Ha Mo-on végzem el a jogi egyetemet, akkor külföldön is érvényesülhetek vele?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 15:09
2/9 anonim válasza:
szerintem nem, bár ez tényleg szaktól függ... hiszen egy-két ország jogrendszere teljesen más, mint a miénk, de mindenhol vannak különbségek.
milyen szakot végeztél és hova szeretnél menni?
3/9 A kérdező kommentje:
Meg csak gimnazista vagyok. De mar eldontottem, hogy jogot szeretnek majd tovabb tanulni. Milyen szakot ajanlotok, hogy ha kulfoldon is szeretnek vele ervenyesulni?
2011. nov. 12. 22:25
4/9 anonim válasza:
Külföldön most könnyen szerzel munkát dekoratőr-ként, designer-ként, meg nagyon felkapott és jól fizetik a marketing manager-eket! Ha nemtudnad miről van szó :
5/9 anonim válasza:
Nem akarok túlozni de forintban körülbelül a marketing manager-ek 400,000 ft - 500,000 ft ot keresnek átlagban...
6/9 anonim válasza:
De persze az egyetem nagyon kemény de ha leteszed meghozza gyümölcsét (én azért ha nem közgazdasági sulit végeznék nemtudom hogy mernék-e Marketing egyetemre menni :S
7/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szerintem jobban jársz, ha egy határon túli szomszédos országba mész jogot tanulni, mert az lehet Magyarországon elfogadtatni.
Ilyen ország pl.: Szlovákia
8/9 anonim válasza:
Szia! A magyarországi diplomádat csak akkor fogadják el külföldön, ha a nemzetközi jogon végeztél. Ellenkező esetben kint újra kell diplomáznod, ami nem kevés pénz.
9/9 anonim válasza:
Ha zsidó vagy, akkor semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!