Külföldön melyik országban folyik angolul az oktatás jogi egyetemen?
Jelenleg még középiskolás vagyok, és nem nagyon találtam az évek alatt más szakmát ami érdekelne, kivéve a jog. Az ugye nem opció, hogy itthon elvégzem, majd kint ebben dolgozok. Az Egyesült Királyságban pedig a brexit óta jelentősen megnőtt az egyetemek tandíja, így szóba sem jöhetnek ezek az országok. Viszont mindenféleképpen olyan országot, egyetemet keresnék, ahol az oktatás nyelve az angol, mivel csak ezt a nyelvet beszélem olyan szinten, hogy 100%-ban tudjak tanulni ezen a nyelven. A német a 2. idegennyelvem középiskolában, számszerűsítve 5-ös vagyok belőle, de hát bemutatkozni sem tudok, így az is kizárva, ha csak nem tanulok meg anyanyelvi szinten egy év alatt. (nem fogok)
Tehát a kérdésem az igazából az lenne felétek, hogy tudtok-e olyan európai egyetemet, ahol a jogi egyetemen az oktatás angol nyelven is folyik?
Ilyen nincs, mivel minden országnak más a jogrendszere, amit értelemszerűen a saját anyanyelvükön tanítanak.
Esetleg kiegészítő képzések vannak angol nyelven, de azok csak diploma után, és nem érnek túl sokat.
"You must be undertaking a full-time undergraduate course of at least 2 years' duration (or certain shorter courses in institutes of technology)."
Tehát ezt a kritériumot teljesítettem, ha leérettségiztem, mivel több mint 2 évig tartott a nappali tagozat, vagy rosszul gondolom?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!