Erasmus program lényegében kivégezve itthonról?
12, érdekes tapasztalataid vannak. Én egyáltalán nem így éltem meg ahogy leírod, főleg, hogy engem tényleg soha előtte nem vittek utazni a szüleim. Életemben először láttam tengert, rengeteget mindent láttunk.
Nagyon nehéz volt, de nem csusztunk. Az otthoni egyetemmel rendszeresen konzultaltunk és rengeteg beadandó, meg vizsga volt, szóval azt sem mondanám hogy bohockodni mentunk ki. (Mondjuk covid utan mentunk, aztán már meg volt szokva hogy online is lehet tanulni)
Elég sok ido elment a sulival de hétvégén mindig csináltunk valamit és nekünk tényleg felejthetetlen élmény volt. Szerintem ez pont olyanoknak jó, akiknek amúgy tényleg nincs lehetősége világot látni. Nem mondom hogy felnőttként nem utazom, de nem tehettem róla, hogy egy tengert nem láttam előtte...
#31. Ebben teljesen igazad van, tényleg jó dolog ez azoknak, akik hozzád hasonló helyzetben vannak/voltak.
A Covid utáni időkről nincs tapasztalatom, de ha az online oktatás miatt ki lehetett küszöbölni a csúszást, akkor az Erasmus nagy hátránya kilőve. Kár, hogy ez messze nem mindig sikerült így a többségnek, pedig ha garantálva lenne, hogy elkerülhető az itthoni csúszás, akkor már tényleg sokkal jobban megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!