Erasmus program lényegében kivégezve itthonról?
"Már bocs, de miért is én építsem? Az én dolgom?"
Na itt van a probléma. Rz az egoista mindset. Képzeld el a te dolgod építeni, meg az enyém, meg mindenkié, aki ide születik. Csak ugye a libsi felfogás az, hogyha valami nem olyan, mint ahogy neki tetszik, akkor megy máshova, mert neki alanyi jogon jár, hogy jól éljen. Kélzeld, ez akkor is libdi mindset, ha neked nem tetszik ez a kifejezés, nem tartod magad annak, és nem is tudsz róla, hogy ez az.
"Pedig ez is rohadt nagy szégyen, hogy kizárták a diákokat az Erasmusból, de persze ez is a "libsik" hibája, nem is a csodás Fideszé"
Tudomásom szerint nem a fidesz zárta ki őket, hanem az EU. Arról meg nehogy már ők tehessenek, hogyha az Eu-nak random valami nem tetszik, akkor ilyenekkel büntet. Tudod ezzel nem a kormányt büntetik, mert ők ugyanúgy röhögnek tovább. Ezzel pont, hogy a polgárok szívják meg, akik nem is tehetnek semmiről. Szóval nagyon rendes az EU meg nagyon jót akar, hogy összevissza hoz ilyen szankciókat.
Egyébként meg eleve nem értem mi bajuk va az elmúlt 12 évvel. Tetszik, vagy sem, 2010-ben egy szintén törvényes, akkori választási rendszerben nyertek 2/3-al. Ezt senki nem vitathatja. Onnantól, hogy ők ezzel a 2/3-os többséggel sarkalatos törvényeket, alkotmány, meg mindent át tudtak írni, ez is törvényes, mivel önmagukban 2/3-uk volt, ami alkotmányozó erejű többség. Ez maximum erkölcsi kérdéseket vethet fel, jogi kérdést semmiképp. Így volt előttük is a szabály, ezzel a többséggel kulcsfontosságú pozíciókról lehet dönteni. Nyilván így meg tudják szavazni saját maguk is az alkotmánybírósági pozíciókba az embereket, a legfőbb ügyészt stb. Ez akkor is törvényes, ha másnak nem tetszik, meg erkölcsi kérdéseket von maga után. Erre a nem tetszére viszont valóban nem szokás random zsarolgatni minket, meg szankcionálni. Sajnos vannak problémák igen, csak akkor költözz egy arab országba, utána egyből visszajönnél ide, hogy itt sokkal nagyobb a jogállamiság, mint ott, annak ellenére, hogy az arabok már ezerszer a nyugat előtt vannak infrastrukturában meg mindenben, nézd csak meg minden sporteseményt megrendeznek, stadionokat nulláról a sivatag közepére emelnek, hatalmas pompa és csillogás stb.
Szóval nem kell itt szidni, meg mutogatni másra, itt is tudsz tenni magadért, meg ezerszer jobb, mint sok más orszàg.
#20.
"Oké, biztosan. :D"
Igen, nem mindenki ugyanaz a szemét fideszes, akivel te nem értesz egyet, mágia. :D
"Igen, biztos így van. Nekem nem kell szólni, hogy Fidesz 2/3-ad, már leírtam, hogy nem vagyok balos, de úgy látom még mindig nem sikerült felfogni."
Már bocs, de ez kit érdekel? Nem vagy fideszes, tehát nemfideszes, azaz ellenzéki vagy. Hol nem szarom le szerinted, hogy te balféknek vagy liberráltnak tekinted-e magad? :)
"Szóval szerinted minden rendben van ebben az országban, és a Fideszen továbbra sem múlik semmi."
Próbálj légyszi arra koncentrálni, ami tényleg oda van írva és ne arra, ami a képzeleted szüleménye! Abból, hogy nem értek egyet az elfogult baromságaiddal nem következik az, hogy a Fidesszel viszont mindenben egyetértek, próbáld ezt felfogni, mert ez így tényleg nívótlan párbeszéd.
"Nem fárasztom magam tovább"
Így van, pihenj le, zárd el a netet mára, úgyis csak felviszi a cukrod lol.
" El sem olvasom, amit írsz, mert baromság az egész"
Ennyik vagytok, még ellent mondtok saját magatoknak is. Baromság az egész, közben meg el sem olvasod. Tipik libsi hozzáállás ez is. Baromság, mert nem egyezik a te nézeteiddel, és csak neked lehet igazad, mivel te egy nagyon művelt vilàgpolgár vagy.
"Nem vagy fideszes, tehát nemfideszes, azaz ellenzéki vagy. Hol nem szarom le szerinted, hogy te balféknek vagy liberráltnak tekinted-e magad?"
Még én is tudom, hogy Magyarországon nem csak 2 párt van, pedig nem is ott élek. Hogy lehet valaki ilyen sötét? :D
Hadd verjék csak magukat ezek a nagy világpolgárok, velük van tele az egész facebokk, hangos kisebbség. A választásokon alig szereznek mindig számottevő szavazatot, még most is az összellenzék együttvéve ért el olyan 36%-ot. Meglátszik, hogy kik vannak többen, mégse verik magukat annyira, mint a balliberális tömb. Még a Mi Hazánk is értelmesebb, és önmagában jobb eredményt tudott eléeni midenféle közösségi médiás ballibsik általi tiltás ellenére is, mint némelyik baloldali ellenzéki párt mandátuma.
Meg ez a másik libsi is el se olvassa a válaszomat, mégis tudja, hogy sz.r, kicsit sem ellentmondásos. Egyébként meg a végén mindig kiderül, hogy a ballibsiknek racionális érveik nincsenek semmire, amikor kormányinfón is valsmelyik sorosista nyomorult kérdez egyet Orbántól, vagy Gulyás Gergelytől, mindig úgy helyerepakolják egy válasszal, hogy egyből megáll a tudomány, és nincs több kérdés.
Egyébként tényleg. Meg mutogatnak, hogy mi van 12 éve, miközben 12 éve ugyanazokat a közhelyeket nyomatják ők is, és nem tanulnak egyetlen kudarcból sem, hogy változtatni kellene ezen meg azon a hozzáállásukon. Jöhet az újabb 2/3 a következő választásokon.
Nekem több olyan ellenzéki ismerősöm is van, akiknek annyira elege van a fideszből is meg a ballibsi tömmből is, hogy most elmentek leszavazni inkább a fideszre ők is, mert elegük van az állandó balliberális okoskodásból, és azt akarták ők is, hogy semmisüljön meg végre összefogva is az ellenzék, és hátha úgy szervezödik majd helyette valami más, akire már érdemes szavazni. Ha nem lesz ilyen a következő választásokra, minden lehetséges imerősömet a fideszre fogom szavaztatni annak ellenére, hogy én se örülök sok mindennek, ami van az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!