Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mik azok a munkak Angliaban,...

Mik azok a munkak Angliaban, ahol kapok teljes ellatast?

Figyelt kérdés
Itt vagyok Angliaban 1 hete mint babyszitter, de jobban tetszene valami mas melo, amiben nincsenek gyerekek. Mik azok amunkak ahol kapok ellatast, van szabadidom angol suliba jarni? es persze dolgozni kell?
2010. szept. 26. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Melyik varosban vagy?

milyen az angolod?

milyen kepesitesed van otthonrol?

A legtobb munkahelyen nincs ellatas max bentlakas. Miert nem probalsz meg melot talalni valami gyarba hetvegi muszakba? hetkozbe meg lenne 4-5 napod suliba jarni... irj ha kerdesed van

2010. okt. 2. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon megértem, h nem akarsz maradni. Én egy pub konyháján dolgoztam. Voltak munkatársaim, akik kaptak szállást is az épületben, ugyan vontak le a fizetésükből, de még így is nagyon jól jártak, hiszen reggelit és ebédet is kaptak. Hotelek is adnak bentlakásos munkát. Persze suliba csak úgy tudsz járni, ha előre megbeszéled a manager-rel. Nem mindenki örül neki, ha nem hívhat be dolgozni, amikor csak akar.

Ha szétnézel a gumtree.com-on, caterer.com-on, akkor biztos, h találsz live-in hirdetéseket. Nagyon szorítok neked!!!

2010. okt. 5. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!