Akik külföldön tanultok tovább, hogyan vesztek bátorságot, hogy olyan messze lesztek?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 07:08
1/4 anonim válasza:
Olyan mint a menzakaja; kifizetted, eléd rakják -> megeszed.
2/4 ameoland válasza:
Mert ez a kulcsa a jövődnek.nem érdemes elszalasztani a lehetőséget,ha "eléd tették".
3/4 Hegedűs Viktor válasza:
Padrepako:
Hát jelen pill én is ez előtt állok, most megyek fősulira, ahol felét itthon felét Londonban kell töltenem. Nehéz. Család-szeretteim-megszokott környezet. De viszont ha azt nézem, hogy itthon nem fogom megteremteni magamnak a jó életkörülményt, akkor rájövök több jövőm van kint, mint itthon.
Viszont: ismerőseim közül, Amerika, London, Németország. Tanulnak kint és azt mondják nagyon jó, semmi nem volt nehéz. Olaszoknál is van ismerős ő neki keményebb volt nem voltak megértőek h nem vagy perfekt a nyelvben, zárkózz fel. Máshol kedvesek. Ennyit tudok mondani. De még én is készülök erre :)
4/4 anonim válasza:
Nem nehezebb semmivel, 3 éve kint tanulok és élvezem (anglia). igaz drága az egyetem, de vannak olcsobbak, de azok nem említhetőek egy lapon pl a cambridge-el meg hasonlokkal. Nagyon jo a modszer, ahogy tanítanak és egyáltalán nem nehezebb, sőt...csak a nyelv lehet akadály. A minimumot elérni könnnyű, de nagyon nehéz jo eredményt elérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!