Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy külföldön szeretnék tanulni?
#12: csak egy fejbenutazó... 😂😂😂
Úgy nem kerül semmibe a suli, a lilaködös almodozás ingyér van. 😎
Ezt beszéljétek meg normálisan a szüleiddel és a bátyáddal, nézzetek utána a lehetőségeknek. Én nem értek az angliai dolgokhoz, de nekem annyira nem tűnik reálisnak az, amit leírsz. A bátyádnak ezt már említetted? Ő hány éves? Az egy dolog, hogy biztosan szeret téged, mert a testvére vagy, de nem feltétlen biztos, hogy örülne annak, hogy ha vele élnél? Azt sem tudom kint milyenek az iskolák, de hiába szabad a délutánod (már ha szabad, mert lehet hosszabb ideig tartanak az órák), azért gyanítom, hogy ott is vannak házi feladatok, dolgozatok, beadandók, főleg ha nem tudsz rendesen angolul, akkor még nehezebb dolgod lesz, több időt kellene ezekre szánnod.
Szerintem inkább célozd meg azt, hogy érettségi után mész ki, addig még van időd tervezgetni, angolt tanulni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!