Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » ELTE IK programozó hallgatókén...

ELTE IK programozó hallgatóként hova érdemes Erasmus+ra menni? Milyen országba? Esetleg hol tudok érdeklődni személyesen?

Figyelt kérdés

Nincsen nagyon magas átlagom, 3 felett van nem sokkal, de szeretnék Erasmusra bekerülni. Melyek a felkapottabb országok, ahova biztosan nem mehetek? Elsősorban Németországba vagy Finnországba szeretnék menni, de gondolom ezek nagyon felkapott helyek. De Hollandiának is örülnék. (pl:

Technische Universiteit Eindhoven

Friedrich Schiller Universitaet Jena

Radboud Universiteit Nijmegen

University of Helsinki)

Ezekbe mekkora esélyem van bejutni? Ha nincs, akkor hova jelentkezhetek, ahova biztosan felvesznek?

2022. márc. 1. 11:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
nem tervezel kint megszolalni?
2022. márc. 6. 15:13
 12/17 A kérdező kommentje:
B1es szinten már meg lehet szólalni szerintem, és a nyelvtanulás is egy ok amiért kimennék. A kérdés az hogy emiatt visszautasíthatnak e az erasmsról?
2022. márc. 6. 15:33
 13/17 anonim ***** válasza:
64%
igen a legtöbb egyetemen visszautasítanak
2022. márc. 6. 15:36
 14/17 A kérdező kommentje:
tudsz küldeni forrást?
2022. márc. 6. 15:40
 15/17 A kérdező kommentje:

Ezt találtam az egyik helyen amire jeelentkeztem:

Language skills

At the University of Freiburg, students normally do not have to prove their language proficiency by submitting language certificates, however the subjects usually require level B1 German language skills. The Bilateral Erasmus Agreements set out the precise details. If in doubt, please ask the respective departmental coordinator at Freiburg.

An exception are the requirements for courses at the German department. Here, the minimum requirements for the students' language level are DSH 2, TestDaF 4 or C1.

At the University of Freiburg, exchange students are offered the opportunity to attend a broad range of German language courses at the SLI (Sprachlehrzentrum; Language Center of the University of Freiburg). Before the beginning of the semester, intensive fee-based German language courses are organised. Free courses (above level A2) on German language and culture are offered during the semester.

More information about SLI language courses

2022. márc. 6. 15:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

rengeteg egyetem kulfoldon elfogad b1-es szinten de meg van hatarozva h azt itteni egyetem mennyivel enged ki.

Elte ájk-n ez a B2-es szint

2022. márc. 6. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
de mint mar mondtam...irj az erasmus koordinatorodnak a szakon
2022. márc. 6. 15:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!