Erasmusra lehet az utolsó félév után, de a szakmai gyakorlat előtt menni?
Sajnos a vírus miatt nem engedtek ebben a félévben, és ez az utolsó nekem. Lehet menni tanulási félévként, úgy hogy minden tárgyam megvan, és megvan a megfelelő mennyiségű kreditem is? Illetve ha nem, úgy hogy hagyok 1-2 tárgyat emiatt?
Nem szakmai gyakorlatra szeretnék menni, mindenképp tanulói félévre.
Ha már meg van az abszolutórium tehát minden tárgy teljesítve van akkor nem mehetsz. Hiába nincs úgymond kikérve az abszolutórium akkor sem mehetsz.
Egy tantárggyal nem fog menni, mert mindenhol elvárnak X kreditmennyiséget (változó) és az mindig több tantárgy.
Illetve nem tudom mit tanulsz de megéri csúszni csak emiatt?
Menj inkább szakmai gyakorlatra, azt lehet diploma után is, sőt inkább úgy szokás. Egy jó nevű nyugati cégnél a gyakorlat az itthoni karrierinduláson is sokat dobhat.
És ha fizetnek is gyakornoki fizetést meg még az Erasmus ösztöndíj is akkor anyagilag sem megterhelő annyira.
Amúgy mit tanulsz és melyik országba mennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!