Erasmus 6 hónap szakmai gyakorlat esetén megengedik hogy egyszer hazajöjjek?
Úgy néz ki ősztől Angliában leszek Erasmussal, egészen tavaszig. Viszont nen tudom, hogy megengednék-e, hogy decemberben hazajöhessek az ünnepekre, és mondjuk 1 hét után menjek vissza. Anyagilag nem érne meg, tudom, viszont a család miatt nagyon szeretnék 1x hazautazni.
Szerintetek ez megoldható?
1-es: tartalomgyártó a social media felületeken
2-es: Igeen, csak az a baj, hogy ez ugye nem sulis Erasmus, hanem szakmai gyakorlat, tehát rendes munka, emiatt nem tudom :(
3-as: Oh nagyon köszönöm a választ! A cég maga nagyon szimpatikusnak tűnt, úgyhogy bízom benne, hogy összejönne
Milyen szakról mész ki? Milyen munkára és melyik városba?
Bocsi ha én kérdezek csak nagyon kíváncsivá tett amit írtál. Szakmai gyakorlati beszámolókat szinte sehol sem lehet olvasni, csak tanulmányit.
Fogsz kapni gyakornoki jövedelmet vagy csak az Erasmus ösztöndíj lesz? Ami nagyon vékony.
Egyébként Angliába a Brexit óta Erasmussal hogy mehetsz ki? Már nem része a programnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!