A Semmelweis Egyetem gyógyszerész szakról van lehetőség Oxford, Cambridge vagy hasonló színvonalú és hírnevű egyetemre kijutni DPhill képzésre, vagy a SE nem elég neves egyetem ahhoz hogy reális legyen ennek az esélye gyakorlatban?
Nyílván úgy gondolnám, hogy summa cum laude végzek, OTDK helyezést érek és megszerzem az elvárt nyelvvizsgát (TOEFL, Cambridge, stb)…
Az kétségtelen, hogy ezek nélkül esélytelen a dolog, csak arról sem vagyok meggyőződve hogyha minden tekintetben teljesen a maximumot hozom ki magamból és a legjobb eredményeket érem el, akkor sikerülhet.
Szóval az érdekelne, hogy mennyire reális cél az ilyen kaliberű egyetemek doktori képzésére való kijutás…
Előre is köszi a válaszokat!
És mire megyek a magyar helyesírással?
Konkrétan még az érettségin is maximum 8 pontot veszíthetek a helyesírás miatt, vagyis akár magyarra is mehetnék egyetemre, úgy hogy nem tudok helyesen írni…
Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy full reál szakon, egy angol egyetemen majd érdekel valakit a magyar helyesírás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!