Olyan európai, gazdasági mesterképzést keresek, amely ingyenes, vagy olcsó, teljesen, vagy majdnem teljesen távoktatásban végezhető és angol nyelvű. Nincs időm több ezer egyetem honlapját végignyomozni. Mit tegyek hogy lássam a választékot?
Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 14:38
1/14 A kérdező kommentje:
Kb. 4-es tanuló vagyok.
2021. dec. 31. 14:38
2/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a távoktatás tartósan elterjedt lenne Európában. Nézd meg a finn, észt, és egyéb északi országokat.
3/14 A kérdező kommentje:
Az osztrák, német és egyéb lehetőségeket sem szeretném kihagyni a választék összeállításából, viszont mindezek végignyomozására nincs időm.
2021. dec. 31. 14:58
5/14 A kérdező kommentje:
Mesterképzést keresek nem alapképzést és ha a 0 eurót állítom be akkor is a 9000 eurós képzéseket listázza és nem lehet beállítani rendesen hogy pl. max 1000 euró, mert a 5000 a minimum amit ez a gagyi elfogad.
2021. dec. 31. 15:10
6/14 A kérdező kommentje:
Mesterképzést beállítva ezen is 5000 euróig is 6000 meg 11.000 eurós képzéseket listáz, nem írva melyik távoktatásos és melyik angol nyelvű, ezért ez a kereső hasznavehetetlen.
2021. dec. 31. 15:13
7/14 anonim válasza:
Tehát el fogsz tudni végezni egy mesterképzést úgy, hogy időd sincs megkeresni? Nem hiszem.
8/14 A kérdező kommentje:
Lebecsülöd mennyi idő végigböngészni 2725 európai egyetem/főiskola honlapját. Meg ha ezen nem szerepel, akkor még e-mailt is kell nekik írogatni.
2021. dec. 31. 17:54
9/14 anonim válasza:
Nahát! Azt hittem, ilyet csinál egy felnőtt ember, aki nemzetközi mesterképzést keres magának. De igazad van, majd a gyakorin segítenek neked szilveszterkor :DDDD Kicsit sem szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!