Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Muszáj-e a magyar tananyagból...

Muszáj-e a magyar tananyagból vizsgázni, ha külföldön jár a gyerek iskolába ?

Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ennél értelmesebben nem sikerült a kérdést feltenni?
2021. nov. 6. 21:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem lehet érteni ? Ha külföldre utazunk kell e magyar vizsgát is letenni ha szeretnék hogy meg legyen a magyar általánosa is
2021. nov. 6. 21:36
 3/7 A kérdező kommentje:
2021. nov. 6. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Igen, nem lehet érteni, hogy mi a fenét is akarsz kérdezni.

Nem lehetne értelmesen megkérdezni, hogy elfogadják-e itthon a gyerek külföldön végzett tanulmányait? Esetleg hozzátenni, hogy mégis mekkora az a gyerek. Általános iskola, gimi?

2021. nov. 6. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én Isten bizony nem értem, pedig mar háromszor elolvastam a kérdest.Igy tippelek mit is szeretnel

1. Ha a gyerek külföldön jár iskolaba, es hazaköltöztök, szerintem a reál tárgyakon ( lehet abbol is) kívül mindenből vizsgáznia kellene, hiszen nem tanult magyar nyelv és irodalmat, sőt magyar törtenelmet sem.

2.Ha pedig most-év közben-költöznétek, akkor esetlegesen meg lehetne próbálni azt, hogy tegyen annak a tanévek az anyagaból vizsgát ( ami sztem szinte lehetetlen rövid idő és minden targyból különtanar nélkül).

2021. nov. 7. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A linkkel kellett volna kezdened.Hát én személy szerint ezt nagyon húzósnak tartom a gyereknek, meg akkor is, ha te pedagógus vagy,és tisztában vagy a tanítás alapjaival.
2021. nov. 7. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
egyetlenegy esetben: ha visszajöttök,mielőtt a gyerek befejezi az általános/középiskolát. ha van akár nyolc, akár tizenkettő osztályról bizonyítványa, akkor felvételizhet a magyar rendszerben. de ha tudjátok hogy nem jöttök vissza, vagy ha pont úgy jöttök, hogy lezárt bizonyítványa lesz, ne kínozzátok vele, felesleges.
2021. nov. 7. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!