Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Elaludtam mit csináljak?...

Elaludtam mit csináljak? Kérlek olvasd el és segíts.

Figyelt kérdés
évet ismétlek mert nem anyanyelvem a német , nem osztályoznak viszont az igazgató és a osztályfőnök nem nagyon bír. Pontossabban inkább túl komolyak és erősek velem . most keltem fel Külföldön Ausztriában élek Sokat hiányoztam itt volt már próblémám Családsegítőhöz küldtek mert 1-szer 4 napot lógtam Ma elaludtam de nem mondtam anyának az orvos nem opció Reménykedek hogy anya ért engem és igazól addig mit csináljak?

2018. máj. 17. 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Szépen bemész, és elnézést kérsz, hogy elkéstél, majd beülsz az iskola padba...
2018. máj. 17. 09:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Elsőnek mondom :Igen igaz . De már csak két óra és eléggé messze van a suli . Szóval ez nem nagyon tud sikerülni . Azt gondolom

hogy holnap vagy még ma a szüleimmel bemegyek és elmondom

és remélem igazolják a szüleim . A probléma az hogy hogy mondjam el úgy hogy már 4 napot egyszer lógtam. Már nagyon semmit nem akarnak elhinni nekem . És jogos . Mert egyszer tényleg lógtam . Egyszerűen elmondanám az igazságot hogy elaludtam és .... de nem hinné el az igazgató ezért félek nehogy valami komoly esetleg jogi vagy rendőrségi ügy legyen . Mert tényleg sokat hiányoztam (nem olyan sokat ) de hiányoztam már eleget .és többet nem akarok

2018. máj. 17. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Állíts be ébresztőt és nem alszol el! Meg jobb ha te mondod el anyádnak, hogy lógtál, mint az igazgatótól tudja meg, mert olyan szidást kaphatsz, amit megemlegetsz sokáig.
2018. máj. 17. 09:39
 4/6 A kérdező kommentje:
De arról van szó hogy már ha akarnék se tudnék menni . Egyébként beállítottam csak a telefonom régi és nem csörög már olyan hangosan mert probléma van a hangszorójával és nem hallottam . Elmondom természetesen csak azt nem tudom hogy mit szól az igazgató . Nem a szidástól félek hanem attól hogy azt hiszi hogy megint lógtam és esetleg tényleg valami jogi ügy lesz . Lécci ne légy támadó jellegű mert épp így is nagy a baj . Amit részben én részben meg az élet generált .
2018. máj. 17. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

az lett volna a jó megoldás ha anyukádnak rögtön elmondod hogy mi a szitu..igy utólg biztos nem lesz túl megértő.

Vagy:rögtön elindulsz a suliba akkoris ha sokat késel

2018. máj. 17. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem először is anyukádnak szólj. Nem tudom ott mi a módi, de itt azért másodszori "lógásnál" sincs rendőrségi ügy. X napnak kell összejönnie és akkor jönnek a fokozatok, de a max csak az, hogy kirúgnak vagy másik iskolába helyeznek (ha még tanköteles vagy). De mondom, mivel külföldön vagy, lehet ott más a rendszer, de akkor azt anyud úgyis tudja és megnyugtat. Szigorúak persze,hogy elrettentsenek a lógástól, de azért ilyen miatt még nem akasztottak senkit...
2018. máj. 17. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!