Mi alapján kell Erasmus-helyet választani?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 19:04
A kérdező szavazást indított:
“Bejáratott egyetem” legyen, hogy ne érjen meglepetés
Jó helyen legyen az egyetem, hogy lehessen utazni
Olcsó városban legyen
Nagynevū egyetem legyen
13 szavazat
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezen szempontok keveréke alapján. Én elsősorban olyan helyet választanék, ami bejáratott, tudod mire számíthatsz és mire nem. A második szempontom a turizmus lenne, mert azért mégis fontos, hogy ne csak az egyetemet lásd és a szobádat abban a fél évben amíg ott vagy.
Olcsó és jó egyetemi város szerintem nem létezik, legalábbis tőlünk keletebbre én nem szívesen mennék.
És a végére odatenném, hogy olyan helyett válassz, ahol nagy százalékban beszélik az angolt (vagy németet, vagy akármit, amilyen nyelven te tudsz), mert Spanyolországban egy szenvedés megértetni magunkat, mert nem tudnak az emberek angolul, úgyhogy ezt kalkuláld bele.
2/2 anonim válasza:
Minél jobb nevű egyetem legyen. Utazgatni bármikor tudsz, de egy olyan sort betenni a CV-dbe, hogy te az ETH Zürichen tanultál egy évet, csak egyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!