Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Szeretnék külföldön majd...

Szeretnék külföldön majd tovább tanulni egyetemen?

Figyelt kérdés

Szeretnék tovább tanulni, és azon gondolkoztam, hogy a Cambridge egyetemre mennék, de nem tudom mi kell hozzá (nyelvtudáson és érettségin kívül, és az utazási költséfen kívül mi kellhet még). Még nem érettségizem, csak szeretnék kicsit előrelátni, hogy mire számítsak majd.

17/l

2021. jan. 13. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom elvenni a kedved, de ugye tudod hogy a Cambridge az egyik legjobb egyetem, ahova rettenetesen nehéz még egy ottaninak is bekerülni? Ezenkívül sok sok millió kell még, és olyan dolgok, amiben jobb vagy mint az ottaniak, hiszen meg kell győznöd őket miért téged válasszanak a sok ezer ottani jelentkező közül.
2021. jan. 13. 12:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Pénz. Rengeteg pénz.

Az angol egyetemi rendszer ismerete. (Hierarchia, követelmények, szokások, stb)

Alkalmazkodókészség, találékonyság, szorgalom, alázat másokkal szemben, önmagad a vetett hit.

Már bocs, de hogyan akarsz a világ egyik legjobb egyetemére bejutni, ha ennek a kérdésnek nem tudsz/nem akarsz utánanézni?

2021. jan. 13. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Tobb tiz millio forint igy a Brexit utan (felevenkent). Nagyjabol ezek utan veget is er a valaszom. Es ha a vilag egyik legjobb egyetemere akarsz bekerulni, Magyarorszagon sem art a legjobbak legjobbjai kozott lenni, iskolaban, oktv-n, nemzetkozi versenyeken. Nem elvenni akarom a kedved, de nem art tisztaban lenni a hataraiddal, es ha csak nem vagy zseni, vagy kiemelkedoen tehetseges, nem fog sikerulni.
2021. jan. 13. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!