Hol a legjobb tanulni/lakni külföldön?
Figyelt kérdés
eredeti kérdésem: Hol tanulnátok/laknátok a lgszívesebben külföldön? Az oldal nem engede a T/2-t
Erős angol tudás pipa, tavasszal Bécsben fogok iskolába járni úgyhogy a német is menni fog, plusz 9.től második idegen nyelv ami szerintem nekem spanyol lesz
laktam már Amerikában egy pár hónapot, de oda nem szeretnék menni, mert nagyon messze van Magyarországtól. Ahova talán szívesen:
Ausztria, Anglia (kicsit drága) Hollandia, Belgium, Németország
2020. szept. 20. 16:56
2/4 anonim válasza:
Finnorszagban tanulok. Itt az allam fizetest ad azert,mert tanulok,biztositja a lakhatasom es vilagelso az oktatas. Imadok itt tanulni.
3/4 anonim válasza:
Finnország, már az egyetemet is kinéztem.
4/4 anonim válasza:
Én Hollandiában tanulok, igaz csak most kezdtem ebben a félévben. Eddig nagyon jó döntésnek érzem a dolgot, két magyar diploma után hatalmas váltás az itteni képzés. Alapvetően megfizethető is, 1 teljes év 2150 euró kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!