Ha színész szeretnék lenni, akkor külföldön tanulni (egyetemen) van lehetőségem?
Szóval színész szeretnék lenni, de inkább filmszínész, mint színházi.
A kérdés tehát, mint fent említettem, hogy van-e lehetőségem magyarként, megfelelő nyelvtudással külföldön végezni az egyetemet?
Inkább angol nyelvterület jöhetne szóba.
Esetleg, ha valakinek konkrét egyetemötlete (?) van, az legyen kedves leírni!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Legyen mindenkinek szép napja!
Akcentussal nehez lesz. Nekem amig nem jottem ki, soha nem tunt fel, hogy milyen durva akcentusom van. Bar probalom enyhiteni.
A bolognai rendszer miatt ott vegzel eun belul egyetemet ahol akarsz - es meg tudod fizetni.
Elvilegesen lehet, de mint mondtam, az akcentus. A magyar szerencsere nem olyan eros mint egy indiai, vagy egy francia, de tenyleg nehez vele. Sok sikert!
Köszönöm.
Valakinek egyéb ötlete?
Én is ugyanezen gondolkodtam, viszont sem az angolom nem túl jó és ugye az akcentus. Erről lemondtam.
Próbálj megbarátkozni a színházi élettel is, sokkal bulisabb mint ahogy az ember elsőre gondolná.
Először nekem sem jött be de amikor színpadra álltam rájöttem hogy az is ugyanannyira menő dolog.
Ha a Szfe-re nem tudsz bejutni ajánlom az Erdélyi szini egyetemeket.(Kolozsvár,Marosvásárhely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!