Hol talalhatok reszleteket egyetemekrol amelyek az USA-ba vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok
USA-ba szeretnek egyetemre menni es nem tudom, h ott melyek azok az egyetemek amelyek az atlagnal valamivel jobbak.Nem akarok az elso 10 egyetem valamelyikebe bekerulni, vagyis akarok, csak nincsenek ilyen elvarasaim magamtol.Egy olyan egyetemet keresnek ahol jo a kepzes matekbol es infobol.Szeretem minde2-t, foleg a mateket, jo is vagyok belole de nem vagyok zseni es ezert nincsnek is annyira magas elvarasaim.Es ezeken az egyetemeken hol talalhatom meg, hogy milyen angol nyelvu vizsgat fogadnak el, meg az elozo evi ponthatarokat.
Elore is koszonom a valaszokat 17f
2010. aug. 14. 15:01
2/3 anonim válasza:
Itt van néhány amerikai egyetemkereső összegyűjtve, különböző szempontok szerint lehet keresni:
3/3 A kérdező kommentje:
utolso, koszi szepen:D
2010. aug. 19. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!