Kulfoldi egyetemekrol bovebben?
Figyelt kérdés
Eloszor is bocsi,de nincs magyar billentyuzetem[ekezetek,stb.].Aztan Romaniabol vagyok,iden erettsegizek es meg nem tudom pontosan hova tovabb[tudom szegyen es gyalazat].Tegnap halottam egy dologrol es naggyabol utannaolvastam,de semmi konkret,es nem tudtam hova mashova forduljak.Szoval mivel mar legtobb kulfoldi egyetem beiratkozasarol lekestem nem tudom mennyire erdemes ebbe beleeljem magam.Halottam,hogy Daniaban nincs tandij es letobb egyetemre meg lenne eselyem beiratkozni[rendesen juliusban,erettsegi utan.Hol tudnek utannanezni bovebben,pontos informaciokkal?Vagy van valakinek mas jobb javaslata,esetleg volt ilyen helyzetben?Meg megjegyeznem,hogy Filologia szakon vagyok jelenleg,ugyhogy ez is nagy befolyassal bir a tovabbjutasban.Koszonom elore is,minden jot!2010. ápr. 30. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!