Brexit után hogyan tudnék tanulni Angliában?
Figyelt kérdés
Minden álmom volt hogy 21-től Angliába tanuljak egyetemen, de ez a Brexit....:) Tudtok valami esetleg, hogy milyen egyetemek találtak kiskapukat, vagy milyen más lehetőség lesz a finanszírozásra? Ösztöndíjat ahogy elnéztem max 2ezer fontig lehet kapni...Hát, nekem így se lenne rá pénzem. Más ország pedig nem érdekel:(2020. szept. 5. 22:03
2/4 anonim válasza:
“Hát, nekem így se lenne rá pénzem. Más ország pedig nem érdekel:(”
Erre csak azt tudom mondani, hogy le lehet szállni a földre;)
3/4 anonim válasza:
De miért pont Anglia? A kontinens java élhetőbb annál az országnál, mindemellett rohadt drága is.
4/4 anonim válasza:
Ugyanugy, csak kell vizum, nem kapsz diakhitelt es az overseas student feet kell fizetned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!