Angliában élő magyar vagyok, és kérvényezni szeretném az elő-letelepedési státuszt. Ez viszont kizárólag csak androidos okostelefonról lehetséges. Milyen verziójú androidos telefont lenne megfelelő e célra?
Nekem nincs ez a funkció a telefonomon , mégis megcsináltam...
Én az öcsém telefonjával (csak egy dolog miatt kellett, onnan mehetett tovább a sajátomon.)
De telefon nélkül is lehet...
Első válaszoló: fellőtték neked már a pizsit, holnap iskola van...
Második válaszoló: ez nem egy funkció a telefonodon, ez egy applikáció, amit le kell tölteni a play áruházból. Ezzel, és csak kizárólag ezzel lehet MOST elkezdeni a regisztrációt, mivel e program segítségével kell igazolnod a személyazonosságodat.(EU Exit: ID Document Check app) Igen, lehet telefon nélkül is, csak el kell menni egy másik városba hozzá, a telefonos verzió egy csöppet kényelmesebb, gyorsabb és olcsóbb, ha már úgyis új telefon vásárlását tervezem.
Nem kell kizárólag androidos mobil, iOS-re is megvan csinálva, bár a kedvedért letöltöttem az áruházból, majd feltöltöttem a telepítőt csak neked, ez van amikor bejön, és tudod telepíteni, egy próbát megér:
Igen, tudom, de mikor próbálom az appot letölteni azt írja hogy nem kompatibilis az eszközzel, szóval mindegy hogy NFC vagy android probléma, az adott eszköz nem megfelelő.
A linket sajnos nem tudom megnyitni. :S
Igen NFC nem volt nekem se.
Lásd az utolsó hozzászólót. Nem kell ezért új telefon...
A postázás ki van zárva, nem kockáztatom meg hogy véletlenül elvesszen az útlevelem, annál többe került. :)
Végül elmentem egy úgynevezett "személyazonosító okmány beolvasási helyére", ami gyakorlatilag egy könyvtár ahol ha kérsz kapsz egy telefont amivel igazolni tudod a személyazonosságod.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!