Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ennyire nehéz bekerülni a...

Ennyire nehéz bekerülni a Winchester-i egyetemre?

Figyelt kérdés
Pár év múlva oda szeretnék jelentkezni. Mennyire nehéz oda bekerülni. És milyen egy pl Oxbridge iskolához képest.
2020. júl. 22. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Remélem az angolod jobb, mint a magyar helyesírásod - bár az angol mondatoknál is ezt a jelet szokták használni a kérdő mondatok végén: "?".
2020. júl. 22. 16:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda írni hogy csak olyan írjon, aki valami értelmeset is tud írni:)
2020. júl. 22. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Vesszőt is elfelejtesz írni?
2020. júl. 22. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Jobban járnál, ha ezt brit oldalakon kérdeznéd meg, elég kicsi a valószínűsége, hogy egy ilyen kaliberű kérdésre releváns választ kapj itt. Az sem könnyíti meg továbbá a dolgod, hogy addig várhatóan a britek teljesen kilépnek az EU-ból, és kérdés, hogyan szabályozzák a későbbiekben a külföldiek oktatását.

Anyagilag hogy áll a család? Egy angol egyetem több millió forintba kerül, évente.

2020. júl. 22. 19:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Az anyagiakon nem aggódom inkább azon hogy fel vennének - e
2020. júl. 23. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Én inkább azon aggódom, hogy itt kérdezed ahelyett, hogy az egyetem honlapját böngésznéd pl.
2020. júl. 23. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én Winchesterben lakok több éve és szerintem nem nehéz bekerülni az itteni egyetemre, mert nem tagja a Russell group-nak...
2020. aug. 2. 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Pont idén kezdem az évet a Winchesteri egyetemen film production szakon. Egyáltalán nem volt nehéz bekerülni, nagyon könnyen teljesíthetőek a feltételei.
2020. aug. 27. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!