Adott egy HP Elitebook 8460p Laptop hackintost raktam rá letöröltem róla hogy vissza tegyem a windowst erre a windows nem látja mit tehetek ? :O
működik a winyó (320 gb Hitachi)
próbáltam külső winchester olvasóval is de sehol Sári ... felidegelt ezért írtam ide .. hátha valaki jobban ért hozzá
de amúgy hangot ad ha másik gépbe rakom át kiis írja az eszköz kezelőbe de nem olvassa be hogy hozzá férjek az adataihoz
Lemezkezelő sem látja (mármint másik gépben, működő Win alatt)?
Próbáltad partíciómenedzserrel meghesszelni (Minitools, Easeus, Paragon, ilyesmik...)?
Mit ír?
Ne klónozd...
Törölj le a lemezről minden partíciót (a Hackintosh minden bizonnyal valamilyen unixos fájlrendszert használt, amit a Windows nem kezel) és a telepítővel partícionáld a merevlemezt. Vagy a telepítés megkezdése előtt az említett partíciókezelők egyikével a meglevők törlése után hozd létre a Windowshoz szükséges NTFS partíciót...
Nem jó így sem :/ nem hozza fel atelepitot nem bootol be a pendrive pedig jó a rendszer rajta :( nem értem esküszöm máskor mindig működik :( ... erre nincs megoldás
Másik winyoval is próbáltam Biosba kellett átállítani valamit az se megy hiába restelem vissza !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!