Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott egy HP Elitebook 8460p...

Stilakil27 kérdése:

Adott egy HP Elitebook 8460p Laptop hackintost raktam rá letöröltem róla hogy vissza tegyem a windowst erre a windows nem látja mit tehetek ? :O

Figyelt kérdés

működik a winyó (320 gb Hitachi)

próbáltam külső winchester olvasóval is de sehol Sári ... felidegelt ezért írtam ide .. hátha valaki jobban ért hozzá

de amúgy hangot ad ha másik gépbe rakom át kiis írja az eszköz kezelőbe de nem olvassa be hogy hozzá férjek az adataihoz

2020. júl. 13. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
2020. júl. 13. 12:18
 2/6 Alex Fly ***** válasza:

Lemezkezelő sem látja (mármint másik gépben, működő Win alatt)?

Próbáltad partíciómenedzserrel meghesszelni (Minitools, Easeus, Paragon, ilyesmik...)?

Mit ír?

2020. júl. 14. 03:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Csináltam azóta egy klónozást egy Windows 7 home prémium rol erre összeomlik ... ....kíván már vele
2020. júl. 27. 11:07
 4/6 Alex Fly ***** válasza:

Ne klónozd...

Törölj le a lemezről minden partíciót (a Hackintosh minden bizonnyal valamilyen unixos fájlrendszert használt, amit a Windows nem kezel) és a telepítővel partícionáld a merevlemezt. Vagy a telepítés megkezdése előtt az említett partíciókezelők egyikével a meglevők törlése után hozd létre a Windowshoz szükséges NTFS partíciót...

2020. júl. 27. 19:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem jó így sem :/ nem hozza fel atelepitot nem bootol be a pendrive pedig jó a rendszer rajta :( nem értem esküszöm máskor mindig működik :( ... erre nincs megoldás

Másik winyoval is próbáltam Biosba kellett átállítani valamit az se megy hiába restelem vissza !

2020. júl. 28. 05:02
 6/6 Alex Fly ***** válasza:
@5: a BIOSban max a bootsorrendet kell beállítani, hogy a pendrájvról bootoljon, ne a HDD-ről. De most már erre sincs szükség, mióta van bootmenü. Mondanám, hogy ne az MCT-vel csináld a telepítőt, hanem Rufussal legacy módban, de ha az én 2530p-men működött a MS-féle módszerrel, akkor nálad is kellene.
2020. júl. 28. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!