Ki volt osztatlan tanárszakosként Erasmuson? Mennyi időre? Hányadik évben? Csúsztatok miatta?
Minden érdekel, írjátok le a tapasztalataitokat, tanácsaitokat.
Nyelvtanári szakra készülök, gondolkodom azon, hogy jó lenne majd Erasmusra menni, biztos nagy lehetőség lenne, ha kijutnék fél évre egy olyan országba, aminek a nyelvét majd tanítani fogom. Csak nem akarok csúszni és érdekelne, hogy így megoldható-e? Illetve, hogy hányadik évben célszerű menni?
Egyéb információk is érdekelnek az Erasmusról, mert sokat nem tudok róla. Nehéz "bekerülni"? Hogy működik? Kint fel tudom venni a tárgyaimat és azt elfogadják Magyarországon? Megéri szerintetek?
Attól tartok még, hogy minden Erasmusosnál azt látom, hogy buliznak, együtt laknak és én nem vagyok ez a típus, inkább introvertáltabb vagyok, nem szeretek bulizni, erősen igénylem az egyedüllétet is. Hosszútávon nem akarok külföldre költözni (legalábbis most nem), de azért fél évre érdekes lenne kimenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!