Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Valaki jár külföldi egyetemre?

Valaki jár külföldi egyetemre?

Figyelt kérdés
Külföldi egyetemre szeretnék menni (Anglia, Dánia) valaki tudna segíteni, hogy legfőképp miben kell kitűnőre fejlődnöm? Valamint ha valaki angol, dán egyetemre jár, akkor nektek mi tetszik? Válaszokat köszönöm. Szerintetek mibe jobb és mibe rosszabb a magyar egyetem, mint ezek?

2020. júl. 4. 11:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

19-as xDD

20-as ebben egyet tudok érteni,ELTE-re jártam 2 évet és szerintem sok szak simán van top szinten pl a btk úgy tudom 150.helyen van

Amúgy ezen kívül Nottinghambe jártam egyetemre

Bár én nem teljesen önként miven anyum ott kapott akkor munkát én pedig követtem

Mondjuk kíváncsi leszek most mi lesz a Brexit után,én brutál áremelkedést várok

2020. aug. 4. 14:07
 22/24 anonim ***** válasza:

"Alapozni akármivel lehet, azzal is, ami megszűnőben van, MSc-n viszont Magyarországon se ilyenekkel töltik az időt."

- Szerintem elfogadhatatlan, ha az egyetem olyan tudast ad le, ami a diplomazas pillanataban mar elavult, es a hasznalata nem megengedett.

Valamint a dan csoporttarsaim elmondasa alapjan a BSc is sokkal szakmaspecifikusabb volt, mint Mo-n. Nem egyszeruen alapozas, hanem egy szakma.

2020. aug. 5. 09:25
 23/24 anonim ***** válasza:

22

Szerintem ez inkább iskolafüggő

Nincs olyan,hogy szlovák egyetem,magyar egyetem,portugál egyetem

Én ezekbe az országokba jártam és azt vettem észre,hogy ahány tanár kb annyi módszer

Angliában is pl egy Oxford meg egy Univ of Birmingham között van különbség

2020. aug. 5. 14:17
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

"a BSc is sokkal szakmaspecifikusabb volt, mint Mo-n. Nem egyszeruen alapozas, hanem egy szakma."

Ez szerintem is intézménytől függ, mert eredetileg az egyetemnek nem az a célja, hogy szakmát tanítson, hanem hogy leendő tudósokat képezzen, de mióta összevonták az egyetemeket meg a főiskolákat, azóta igen, sokak részéről az az elvárás, hogy szakmát tanítsanak, főleg az alapképzésben...

2020. aug. 5. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!