Valaki jár külföldi egyetemre?
19-as xDD
20-as ebben egyet tudok érteni,ELTE-re jártam 2 évet és szerintem sok szak simán van top szinten pl a btk úgy tudom 150.helyen van
Amúgy ezen kívül Nottinghambe jártam egyetemre
Bár én nem teljesen önként miven anyum ott kapott akkor munkát én pedig követtem
Mondjuk kíváncsi leszek most mi lesz a Brexit után,én brutál áremelkedést várok
"Alapozni akármivel lehet, azzal is, ami megszűnőben van, MSc-n viszont Magyarországon se ilyenekkel töltik az időt."
- Szerintem elfogadhatatlan, ha az egyetem olyan tudast ad le, ami a diplomazas pillanataban mar elavult, es a hasznalata nem megengedett.
Valamint a dan csoporttarsaim elmondasa alapjan a BSc is sokkal szakmaspecifikusabb volt, mint Mo-n. Nem egyszeruen alapozas, hanem egy szakma.
22
Szerintem ez inkább iskolafüggő
Nincs olyan,hogy szlovák egyetem,magyar egyetem,portugál egyetem
Én ezekbe az országokba jártam és azt vettem észre,hogy ahány tanár kb annyi módszer
Angliában is pl egy Oxford meg egy Univ of Birmingham között van különbség
"a BSc is sokkal szakmaspecifikusabb volt, mint Mo-n. Nem egyszeruen alapozas, hanem egy szakma."
Ez szerintem is intézménytől függ, mert eredetileg az egyetemnek nem az a célja, hogy szakmát tanítson, hanem hogy leendő tudósokat képezzen, de mióta összevonták az egyetemeket meg a főiskolákat, azóta igen, sokak részéről az az elvárás, hogy szakmát tanítsanak, főleg az alapképzésben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!