Megy ki más is egyetemre Angliába a 2020/21-es tanévre?
Tudtommal a nagyobb egyetemek kitalálnak valamilyen alternatív finanszírozási formát.
Nem mertem volna hinni, hogy lesznek olyan hülyék az odafentiek, hogy ezt meg merik lépni.. De hát tessék.
Én most leszek utolsó éves kint egyébként, de mennék mesterre is. Az 5 éves folyamatos kinti tartózkodásom már meglett tavaly, így gondolom én már home student-ként leszek kategorizálva, remélhetőleg. Bár még utána kell nézzek mi kell ahhoz home student legyen valaki, mert eddig nem találtam konkrét leírást.
Szerintem nagy megbánás lesz ebből az egészből.. Ennyit nem fog senki kifizetni saját zsebből egyszerre, előbb megy az ember bármely más EU-s országba.
3.vagyok:
Igazából lehet hogy azért mérik meglépni, mert így ha valaki akar hitelt nincs más lehetősége, minthogy állampolgárságot kérjen. Elképesztőnek tartom, hogy ott lejebb fogják vinni a kritériumaikat. Így pedig, aki elvégzi az egyetemet nagyobb eséllyel marad ott Angliában (főleg ha csak annak adják meg, aki lemond a kettős állampolgárságról).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!