Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Valaki jár külföldi egyetemre?

Valaki jár külföldi egyetemre?

Figyelt kérdés
Külföldi egyetemre szeretnék menni (Anglia, Dánia) valaki tudna segíteni, hogy legfőképp miben kell kitűnőre fejlődnöm? Valamint ha valaki angol, dán egyetemre jár, akkor nektek mi tetszik? Válaszokat köszönöm. Szerintetek mibe jobb és mibe rosszabb a magyar egyetem, mint ezek?

2020. júl. 4. 11:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%

Angliában most leszek végzős, ha van valami konkrét kérdésed, nyugodtan írj. Mondjuk valóban homály, hogy mi lesz a mostani rendszerrel.

Egyébként a nyitottság és a szabad kéz ami nagyon tetszik, meg az, hogy nem kell heti 5 napot reggeltől estig bent lenned, így magad oszthatod be az idődet. Sokkal gyakorlatiasabb és átláthatóbb minden.

Bárhova is mész majd tanulni, a nyelvre gyúrj rá keményen, mert nem fog rád várni a csoport ha lemaradsz és visszakérdezgetsz. (Mondjuk az előadás anyaga mindig fent van moodle-on)

2020. júl. 10. 08:13
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Tanultam Németországban, Lettországban, Norvégiában...Most a Lomonosovon tanulok!
2020. júl. 14. 07:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

12-es hogy tanultál ennyi egyetemen?

Nem egyszerűbb 1 egyetemen letudni az alapképzést?

2020. júl. 14. 17:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg mesteren vagyok...

Jól tanulok és mindig kaptam állami ösztöndíjat az adott országtól (nem Erasmus, ilyesmik) és csúszni sem tudtam, jól szervezett volt minden.

Én örülök, hogy tudtam menni több helyre!

2020. júl. 14. 19:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
De akkor kb fél évente váltottál egyetemet?
2020. júl. 14. 19:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én orvosi kutatási vonalon mozgok (angol, ír), és nekem minimum 7-es IELTS-et kértek anno, na meg a jegyek, a jó Personal Statement volt még nagyon fontos. Heti öt napból öt napot bent vagyok, hétvégén meg esténként pedig, és van h éjszakázom a kórházban. Hogy mi lesz így Brexit tekintetében? .. inkább belinkelem a határozatot [link] (az egyetemek nem szeretnék elveszíteni az EU-s diákokat, dolgoznak a megoldáson). Sok sikert kívánok a céljaid eléréséhez.
2020. júl. 16. 08:45
 17/24 anonim ***** válasza:
95%

16-os vagyok. Engem leginkább az oktatás színvonala és a fejlett eszközpark fogott meg.

Miben fejlődj? A nyelvet magas szinten kell beszélni ahhoz hogy jól boldogulj. Gyúrj a Personal Statement-re is, keresd az önkéntes lehetőségeket, lássák motivált és elkötelezett jelölt vagy.

2020. júl. 16. 08:52
 18/24 anonim ***** válasza:
17%

"Magyar egyetemre járok/jártam

Nem vagyok egyetemista"

Aki magyar egyetemre járt, de már nem egyetemista, az szerinted ezek közül melyiket kéne, hogy válassza?

2020. júl. 25. 20:08
 19/24 anonim ***** válasza:
33%

"Valaki jár külföldi egyetemre?"

Többen is, különben már bezárt volna az összes.

2020. júl. 25. 20:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"A kulonbseg szamomra az oktatas naprakeszsege volt. Pl mig Mo-n papiron szamolgattunk statikat az epp megszuntetoben levo MSZ alapjan, addig Daniaban a legujabb parametrikus programokat tanitottak meg."

Ez a különbség nagyrészt a BSc és az MSc közti különbségből adódik. Alapozni akármivel lehet, azzal is, ami megszűnőben van, MSc-n viszont Magyarországon se ilyenekkel töltik az időt.

2020. aug. 4. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!