Kb. mennyi pénz van ösztöndíjban? Hány éves kortól lehet jelentkezni rá?
Sziasztok! Ösztöndíjra szeretnék majd jelentkezni. Főleg azért, mert külföldön néztem ki egy egyetemet és hát nagyon drága... És nem tudom, hogy mennyit kapok ha egyáltalán sikerül szereznem ösztöndíjat. Másik kérdés:
Hány éves kortól lehet rá jelentkezni? Már 9.-től is?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Egyébként még középiskolában sem vagyok. Ezért igazából főleg az a kérdésem, hogy mikor bekerülök akkor már 9.- ben is jelentkezhetek-e ösztöndíjra.
És, hogy milyenek vannak. Ha jól számolom 2023 szeptemberében leszek 9.-es.
Talán ha segít az, hogy milyen életem van és sikerül olyat találni ami talán akkor is fog létezni azt nagyon megköszönönném :D
Nem vagyok szegény, se gazdag és ez pont jó így. Elég jó jegyeim vannak pl. az ez évi bizonyítványomon 4-esek és 5-ösök voltak. (három 4-es ha segít :'D )
Kb. ennnyi. Bár lehet, hogy nem mindegyik iskolának ugyanazok az ösztöndíjai vannak amint 10/12 válaszoló mondta.Talán egyszerűbb lenne visszatérnem 8.-ban, de mindenesetre még kutakodok és a válaszokat mint mindig előre is köszönöm :D
Nem nagyon fogsz találni olyan ösztöndíjat a középiskola alatt, ami a felsőoktatási tanulmányaidat szolgálja.
Ha szakiskolába mész, ott szokták támogatni a diákokat a gyakorlat alatt, de abból nem lesz továbbtanulás.
Valóban a választott egyetemnél kéne utánajárni, hogy van-e lehetőség ingyen vagy kedvezményesen ott tanulni.
Rendben köszönöm :D Utána járok majd és egyébként szakiskolába tervezek menni. :D Persze nem fogom csak majd ösztöndíjból kifizetni. :D
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!